Detalii despre Set de 5 Kituri GDPR
Detalii despre Kit GDPR DPO Un Toolkit pentru activitatea DPOului
Detalii despre Kitul de Registre Obligatorii pentru conformitate la GDPR
Detalii despre Kit Politici GDPR Toolkit Politici GDPR
Detalii despre Kit Implementare GDPR Toolkit Documente GDPR
Detalii despre Servicii Conformitate GDPR si produsele aferente GDPR


Profita de oferta si comanda acum Kit GDPR COMPLET 2020 format din 12 Kituri GDPR cu peste 200 documente + gratuit alte 145 documente si software gratuit
Kit GDPR Masuri tehnice si organizatorice impuse de legislatia protectiei datelor Regulamentul EU 678/2016 si Legea 190/2018
Kit GDPR 67 de Politici si Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016
Kit GDPR Site web ONLINE recomandat pentru Aplicatii, Site-uri web, Bloguri si Magazine online pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016 si Legea 190/2018
Curs GDPR formare DPO conform cod COR 242231 + Kit pt DPO + Schema Implementare GDPR conform prevederilor Regulamentul EU 679/2016 si Legea 190/2018
Cursul tip Mini-MBA CIPM Certified Information Privacy Management - Fundamentele managementului confidentialitatii datelor
Cursul Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity
Curs tip Mini-MBA CISM Certified Information Security Manager - Fundamentele managementului securității cibernetice - Cybersecurity


Detalii despre SET Kit GDPR COMPLET 2020

Descarca Gratuit versiune demonstrativa de documente GDPR continute de SET Kit GDPR COMPLET 2020

Felicitari! Ai gasit cel mai complex SET Kit GDPR COMPLET 2020 pentru obtinerea unui nivel de conformitate adecvat la Reglamentul European 679/2016 - GDPR si Legea 190/2018

Va prezentam colectia noastra de documente menite sa sustina procesul de aliniere la GDPR, consolidata in Kitul Complet GDPR 2020, o colectie de 12 kit-uri GDPR care va ajuta compania sau institutia publica cu respectarea prevederilor din Regulamentul European 679/2016, pentru a putea demonstra instituirea si aplicarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare menite sa gestioneze si sa protejeze datele cu caracter personal pe care compania sau institutia dvs. le detine sau prelucreaza.



Noul Kit GDPR COMPLET 2020 conține 12 Kituri GDPR reprezintă o colecție de documente practice precompletate în format editabil care susțin organizația în procesul de alinere și pentru a obține un nivel de conformitate corespunzător la GDPR – Regulamentul UE 679/2016.



Kit GDPR COMPLET 2020 însumează 12 Kituri cu peste 200 de documente, având în componența sa instrumente de realizare evaluări, de stabilire a bazei de prelucrare, registrele obligatorii GDPR pentru evidența activităților de prelucrare, instrumente de realizare evaluări de impact DPIA, LIA pentru stabilirea bazei de prelucrare, de stabilire de baze de prelucrare, peste 67 de Politici si Proceduri ce reglementează modul de desfășurare a activității GDPR, formulare și cereri , anexe de procesare aferente contractelor existente, acorduri de prelucrare date, contracte operator – împuternicit, informări și note de confidențialitate, infografice reprezentative, instrucțiuni pentru departamentul HR și Financiar – Contabil, manual și materiale de inițiere în GDPR (pentru management , DPO si angajați), setul de măsuri tehnice și organizatorice necesare conformării (50 pagini), setul de materiale pentru gestionarea solicitărilor persoanelor vizate, set de instrucțiuni și soluții pentru conformarea siteului/magazinului/aplicației web.



Utilizând materialele, sabloanele, documentele și soluțiile incluse in Kit GDPR Complet 2020 organizația va putea întreprinde și aplica măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a aisigura si demonstra CONFORMITATEA la prevederile GDPR, modul in care gestionează și protejează datele cu caracter personal pe care aceasta le prelucrează, asa cum prevedere cadrul legislativa privind protecția datelor personale.



Alături de materialele din acest KIT veți primi GRATUIT Pachetul INFORMATIV GDPR ce conține 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomandări, infografice GDPR alături de un software pentru realizare evaluarilor de impact.



Va prezentam colectia noastra de documente menite sa sustina procesul de aliniere GDPR, ce vor ajuta compania sau institutia publica cu respectarea prevederilor din Regulamentul European 679/2016, pentru a putea demonstra instituirea si aplicarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare menite sa gestioneze si sa protejeze datele cu caracter personal pe care compania sau institutia dvs. le detine sau prelucreaza.



Utilizarea si aplicarea acestui Set de Kituri GDPR va sustine organizatia dvs. pentru a putea demonstra instituirea si aplicarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare menite sa gestioneze si sa protejeze datele cu caracter personal pe care le detineti sau le prelucrati pentru conformitatea la Regulamentul European nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. 



In urma multiplelor solicitari venite din partea cursantilor la cursurile de formare ca DPO, a clientilor nostri care au solicitat informatii despre alinierea la GDPR, datorita gradului de satisfactie ridicat al clientilor carora le-am implementat GDPR si pentru a veni in sprijinul companiei / institutiei dumneavoastra, am realizat mai multe Set de Kituri GDPR - seturi de documente - care vor sustine procesul de aliniere, vor demonstra intreprinderea de masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protectia datelor cu caracter personal si totodata obtinerea unui grad conformitate sporit la prevederile Regulamentului European 679/2016 - GDPR, astfel evitand expunerea organizatiei la sanctiuni financiare si de imagine majore. 


Setul de Kituri GDPR a fost realizat pentru a sprijini procesul de aliniere al organizatiilor care doresc sa isi pastreze conformitatea la GDPR, care din lipsa de timp si a faptului ca data de 25 Mai 2018 a fost depasita si toate organizatiile care proceseaza date cu caracter personal trebuie sa:

  • sa aiba desemnat un DPO

  • sa intocmeasca documentatie justificativa pentru datele personale prelucrate

  • sa tina legatura cu Autoritatea de supraveghere - sa consilieze noii angajati

  • sa revizuiasca clauzele de confidentialiate din contractele de munca, de prestari servicii 


Setul complet de Kituri GDPR este un cumul de documente furnizate in format editabil DOC si XLS prezentate in limba romana, fiind completate demonstrativ si evidentiate zonele care trebuie completate pentru utilizarea in organizatia dvs.



IMPORANT Documentele sunt completate exemplificativ pentru a va veni usor sa le completati singuri fara un consultant de specialitate



Kit GDPR COMPLET 2020 conține urmatoarele:
  • Kit AUDIT GDPR- formulare de audit intern privind nivelul de conformitate la GDPR
  • Kit Implementare GDPR – 40 documente si sabloane editabile obligatorii conform cu Regulamentul EU 679/2016
  • Kit GDPR Setul de 67 Politici si Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016
  • Kit GDPR Setul de registre obligatorii pentru evidenta activitatilor de prelucrare conform la Regulamentul EU 679/2016 – 11 fisiere
  • Kit GDPR LIA Evaluare Interese Legitime si Baze de procesare – 6 fisiere
  • Kit GDPR DPIA Evaluare de Impact Asupra Datelor Personale conform Art. 35 GDPR si deciza 174 ANSPDCP
  • Kit GDPR pentru DPO – Kit cu 38 documente, rapoarte, registre si sabloane editabile obligatorii conform cu Regulamentul EU 679/2016
  • Kit GDPR HR Resurse Umane & Financiar – Contabil
  • Kit GDPR Informare si Training angajati – 8 fisiere
  • Kit GDPR DSAR – gestionarea solicitarilor persoanelor vizate
  • Kit GDPR pentru Site web / magazin online / aplicatii web
  • Kit de Masuri tehnice si organizatorice pentru implementare (50 pagini)
  • + Pachet gratuit Informational – 145 documente suplimentare legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomandări, infografice GDPR
  • + Software gratuit – pentru realizarea Evaluărilor de impact asupra confidențialității datelor cu caracter personal.
  • + Schema de implementare a GDPR în 30 de pași!

Nu pierdeți timpul dezvoltând formulare, politici și proceduri! Avem pregătite materialele de care aveți nevoie!
Doar trebuie să le personalizați, adaptați și aplicați pentru a obține un grad de conformitate GDPR ADECVAT!



Documente și materialele GDPR prezentate sunt concepute într-un limbaj simplu și accesibil, fiind precompletate pentru a vă putea permite să le implementați fără ajutorul unui specialist GDPR, IT sau Juridic.
Comanda acum SET Kit GDPR COMPLET 2020

DESCARCA DOCUMENTE GDPR GRATUIT - VERSIUNE DEMONSTRATIVA




Extras din pachetul Toolkituri GDPR - ISBN 978-973-0-28082-1

Oferim suport la implementarea GDPR NOU: Pentru clienții care achizitionează minim 2 Kituri GDPR, oferim suport la implementarea documentelor, iar dacă veți avea nevoie de un document suplimentar, in cel mai scurt timp, il vom realiza/revizui și trimite prin e-mail. 

ATENȚIE: Chiar daca pe piata exista si alte KIT-uri GDPR care conțin documente preluate din Kiturile noastre, datorită nivelului de expertiză și modului în care acestea au fost gândite, doar noi vă putem oferi suportul necesar pentru a le implementa corect și conform cu GDPR, avantajul de care veți beneficia fiind faptul că noi avem o imagine de ansamblu asupra documentației si a intregului proces!

BONUS SUPLIMENTAR: Schema de implementare a GDPR!





Aplicabilitateata acestui SET Kit GDPR COMPLET 2020

Acest produs GDPR se aplica pentru administatie publica, unitati de invatamant publice sau private (cresa, gradinita, scoala, liceu, colefgiu, facultate, universitate, academie, etc), UAT, primarie, bisericii, companii de paza si protectie, unitati sanitare (analize, clinica, spital, cabinet, etc), institutii guvernamentale, magazine online, intreprinderi mici, corporatii, cabinete contabile, companii de resurse umane, companii de energie, servicii salubritate, catv, telecomunicatii, it, suport tehnic, organiatii nonguvernamentala, fundatie, companie de retail, magazin, Gym, Sala de fitness, sala forta, cabinet medical, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, agentie turism, agentie imobiliara, companie de constructii, hotel, pensiune, restaurant, bar, cafenea, club, arhitect, contabil, etc.

Mai multe detalii despre SET Kit GDPR COMPLET 2020

Detalii despre Kit GDPR puteti obtine consultand materialul informativ prezentat aici

Disponibil prin KitGDPR.ro

Kiturile GDPR sunt acum disponibile in Magazinul GDPR, si pot fi comandate prin noul site dedicat www.kitgdpr.ro

Kit GDPR COMPLET 2021

este format din 10 Toolkituri GDPR – peste 180 documente + gratuit 145 documente si software gratuit - ISBN 978-973-0-29085-1

Noul Kit GDPR COMPLET 2021 însumează peste 180 de documente, având în componența sa instrumente de realizare evaluări, stabilire baze de prelucrare, registrele obligatorii GDPR, peste 65 de Politici si Proceduri GDPR, formulare – cereri, anexe contracte, acorduri de prelucrare, contracte operator – imputernicit, informări și note de confidențialitate, infografice reprezentative, setul de instructiuni pentru departamentul HR si Financiar – Contabil, manual și materiale de inițiere în GDPR, cu ajutorul cărora organizația va putea demonstra instituirea și aplicarea de măsuri tehnice și organizatorice corespunzatoare menite să gestioneze și să protejeze datele cu caracter personal pe care aceasta le deține sau prelucrează, asa cum prevedere Regulamentul pentru protecția datelor personale.

La acest KIT veți primi GRATUIT Pachetul INFORMATIV GDPR ce conține 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomandări, infografice GDPR.
SETUL Kit GDPR COMPLET 2021 este compus din peste 180 de documente + 145 gratuite, având în componența sa instrumente de realizare evaluări, stabilire baze de prelucrare, registrele obligatorii GDPR, peste 65 de Politici si Proceduri GDPR, formulare – cereri, anexe contracte, acorduri de prelucrare, contracte operator – imputernicit, informări și note de confidențialitate, infografice reprezentative, setul de instructiuni pentru departamentul HR si Financiar – Contabil, manual și materiale de inițiere în GDPR:
  • Kit Implementare GDPR – 40 documente si sabloane editabile obligatorii conform cu Regulamentul EU 679/2016
  • Kit GDPR Setul de 20 Politici si 45 Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016
  • Kit GDPR Setul de registre obligatorii pentru evidenta activitatilor de prelucrare conform la Regulamentul EU 679/2016 – 11 fisiere
  • Kit GDPR LIA Evaluare Interese Legitime si Baze de procesare – 6 fisiere
  • Kit GDPR DPIA Evaluare de Impact Asupra Datelor Personale conform Art. 35 GDPR si deciza 174 ANSPDCP
  • Kit GDPR pentru DPO – Kit cu 38 documente, registre si sabloane editabile obligatorii conform cu Regulamentul EU 679/2016
  • Kit GDPR HR Resurse Umane & Financiar – Contabil
  • Kit GDPR Informare si Training angajati – 8 fisiere
  • Kit GDPR DSAR - exercitare drepturi persoane vizate - 31 fisiere
  • Kit GDPR Online pentru siteuri, aplicatii si magazine online- 10 fisiere
  • + Pachet gratuit Informational – 145 documente
  • + Software gratuit – pentru realizarea evaluarii confidentialitatii datelor personale
La achizitionarea acestui set complet veti primi suplimentar documentele:
  • Politica Arhivare – extinsa
  • Politica Acces Fizic Date – extinsa
  • 16 Proceduri Generale suplimentare
Gratuit veti primi:
  • Pachetul INFORMATIV GDPR ce conține 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomandări, infografice GDPR.
  • Software de realizare a DPIA – Evaluare de impact asupra confidentialitatii datelor cu caracter personal.
  • Pentru a întelege mai ușor procesul de conformare la Regulamentul General pentru Protecția Datelor, am conceput și vă oferim GRATUIT schema de implementare a GDPR în 30 de pași!

Aceste Kit-uri GDPR pot fi achizitionate si individual pe platforma dedicata acestora www.KitGDPR.ro

Plata în rate fara dobânda pentru SET Kit GDPR COMPLET 2020

Acum puteti achita Kit GDPR cu plata cu cardul de cumparaturi în 3, 6, 12 sau 24 de rate fara dobânda, în functie de cardul dvs.

Pentru a achizitiona cu plata în rate fara dobânda trebuie sa comandati Kit GDPR prin platforma eMAG.ro - click în imaginea alaturata

Comandati SET Kit GDPR COMPLET 2020 prin SCIAP

Comanda ferma se poate realiza prin platforma nationala de achizitii publice SCIAP, iar plata se va efectua in contul din Trezorerie

CPV 481700000-0 Ofertant 18205300 Elmarcont srl
Achizitie  Kit DPO prin SCIAP pentru Institutii Publice