Detalii despre Set de 5 Kituri GDPR
Detalii despre Kit GDPR DPO Un Toolkit pentru activitatea DPOului
Detalii despre Kitul de Registre Obligatorii pentru conformitate la GDPR
Detalii despre Kit Politici GDPR Toolkit Politici GDPR
Detalii despre Kit Implementare GDPR Toolkit Documente GDPR
Detalii despre Servicii Conformitate GDPR si produsele aferente GDPR
Detalii despre SET Kit GDPR - 7 Toolkituri GDPR

Descarca Gratuit SET Kit GDPR - 7 Toolkituri GDPR - versiune demonstrativa

Felicitari! Ai gasit cel mai complex SET Kit GDPR - 7 Toolkituri GDPR pentru obtinerea unui nivel de conformitate la Reglamentul European 679/2016

Va prezentam colectia noastra de documente menite sa sustina procesul de aliniere la GDPR, consolidata in Tool Kitul Complet Implemenrare GDPR, kit care va ajuta compania sau institutia publica cu respectarea prevederilor din Regulamentul European 679/2016, pentru a putea demonstra instituirea si aplicarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare menite sa gestioneze si sa protejeze datele cu caracter personal pe care compania sau institutia dvs. le detine sau prelucreaza.


IMPORTANT: Dupa achizitie in contul dvs. eMAG se va incarca factura fiscala care va contine detaliile necesare pentru descarcarea produsului comandat.

Setul Kit GDPR este compus practic din 7 Toolkituri GDPR, avand in componenta sa o colectie de documente practice precompletate in format editabil si pdf pentru implementarea si conformitatea la Regulamentul European 679/2016, insumand peste 170 Fisiere + Gratuit Pachet Info - 145 fisiere
Kit GDPR COMPLET conține 7 Toolkituri GDPR reprezintă o colecție de documente practice precompletate în format editabil care susțin compania / instituția dumneavoastră în procesul de alinere și pentru a obține un nivel de conformitate corespunzător la GDPR – Regulamentul UE 679/2016, însumând peste 170 de documente având în componența sa instrumente de realizare evaluări, stabilire baze de prelucrare, registrele obligatorii GDPR pentru evidența activităților de prelucrare, instrumente de realizare evaluări de imact DPIA, LIA pentru stabilirea bazei de prelucrare, peste 65 de Politici si Proceduri GDPR, formulare – cereri, anexe contracte, acorduri de prelucrare, contracte operator – imputernicit, informări și note de confidențialitate, infografice reprezentative, manual și materiale de inițiere în GDPR, cu ajutorul cărora organizația va putea demonstra instituirea și aplicarea de măsuri tehnice și organizatorice corespunzatoare menite să gestioneze și să protejeze datele cu caracter personal pe care aceasta le deține sau prelucrează, asa cum prevedere Regulamentul pentru protecția datelor personale.

La achiziționare acest KIT GDPR veți primi GRATUIT
- Pachetul INFORMATIV GDPR ce conține 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomandări, infografice GDPR.
- Software de realizare a Evaluarii de impact asupra confidentialitatii datelor cu caracter personal.
- Pentru a întelege mai ușor procesul de conformare la Regulamentul General pentru Protecția Datelor, am conceput și vă oferim GRATUIT schema de implementare a GDPR în 30 de pași!
- Documente și Toolkiturile GDPR prezentate sunt concepute într-un limbaj simplu și accesibil, fiind precompletate pentru a vă putea permite să le implementați fără ajutorul unui specialist GDPR, IT sau Juridic.


Kiturile GDPR au fost realizare de către o echipă specializată, cu un nivel avasat de exertiză în domeniul protecției datelor cu caracter personal la nivel european, în domeniu juridic și it, alături de traineri specializați cu o vastă experiență profesională. Toolkiturile GDPR s-au bucurat de aprecieri și testimoniale pozitive din partea organizațiilor care le-au implementat.

Prețul produsului reflectă nivelul de expertiză al autorilor.

Comandă rapid acest KIT GDPR apasând aici

NOU: Pentru clienții care achizitionează Setul complet sau minim 2 Kituri GDPR, oferim suport la implementarea documentelor, iar dacă veți avea nevoie de un document suplimentar, în cel mai scurt timp, îl vom realiza/revizui și trimite prin e-mail.

ATENȚIE: Chiar dacă pe piata există și alte KIT-uri GDPR care conțin documente preluate din Kiturile dezvoltate de compania noastră, datorită nivelului de expertiză și a modului în care acestea au fost gândite, doar noi suntem în măsură să vă putem oferi suportul necesar pentru a le implementa corect și conform cu GDPR, avantajul de care veți beneficia fiind faptul că noi avem o imagine de ansamblu asupra documentației si a intregului proces, așa cum a fost ele concepute!

Important: După efectuarea plății, produsul va fi disponibil imediat pentru descărcare.

DA, ați găsit cele mai complexe Toolkituri GDPR pentru obținerea unui nivel de conformitate la Reglamentul European 679/2016 – GDPR, însumând peste 170 de documente + 145 documente gratuite

În urma multiplelor solicitări venite din partea cursanților de la cursurile de formare ca DPO (Responsabil cu protecția datelor personale) desfășurate împreuna cu Catedra Onorifică Internațională Jean Bart – realizată împreună cu Academia Română în 2012, a solicitărilor clienților noștri care au dorit informații despre conformitatea la GDPR, datorită gradului de satisfacție ridicat al clienților pe care i-am asistat și cărora le-am implementat direct GDPR, pentru a veni în sprijinul companiei / instituției dumneavoastre, am realizat mai multe ToolKituri GDPR – seturi de documente – care vor susține activitatea persoanei desemnate pe pozitia de DPO, vor demonstra intreprinderea de măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protecția datelor cu caracter personal și totodată obținerea unui grad conformitate sporit la prevederile Regulamentului European 679/2016 – GDPR, astfel evitând expunerea organizației la sancțiuni financiare și de imagine majore.

Adoptarea si conformitatea la prevederile GDPR sunt parte a legislatiei adoptate si de Romania, prevazand pentru cei care vor intra in contact cu Date cu Caracter Personal, sa detina si sa demonstreze anumite capacitati si abilitati care pot fi acumulate si dovedite in mod indirect prin frecventarea unor cursuri de INFORMARE SI SPECIALIZARE.

ANSPDCP recomanda ca toate companiile si institutiile publice care prelucreaza date cu caracter personal sa aiba desemnat un DPO Ofiter / Responsabil cu protectia datelor care are rolul de a tine o evidenta clara a fluxurilor de date in companie, sa raspunda cererilor persoanelor vizate si sa supervizeze conformitatea organizatiei cu legile privind protectia datelor personale.
Acest KIT GDPR a fost realizat pentru a sprijini activitatea organizațiilor care doresc să își păstreze conformitatea la GDPR, care din lipsă de timp și a faptului că data de 25 Mai 2018 a fost depășită și toate organizațiile care procesează date cu caracter personal trebuie să:
să aibă desemnat un DPO
să întocmească documentație justificativă pentru datele personale prelucrate
să țină legătura cu Autoritatea de supraveghere – să consilieze noii angajați
să revizuiască clauzele de confidențialitate din contractele de muncă, de prestari servicii, etc


CONTINUT SET KIT GDPR COMPLET
SETUL Kit GDPR COMPLET este compus din peste 170 de documente + 145 gratuite, având în componența sa instrumente de realizare evaluări, stabilire baze de prelucrare, registrele obligatorii GDPR, peste 65 de Politici si Proceduri GDPR, formulare – cereri, anexe contracte, acorduri de prelucrare, contracte operator – imputernicit, informări și note de confidențialitate, infografice reprezentative, manual și materiale de inițiere în GDPR

ToolKit Kit Implementare GDPR – 40 documente si sabloane editabile obligatorii conform cu Regulamentul EU 679/2016
ToolKit GDPR Setul de 20 Politici si 45 Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016
ToolKit GDPR Setul de registre obligatorii pentru evidenta activitatilor de prelucrare conform la Regulamentul EU 679/2016 – 11 fisiere
ToolKit GDPR LIA Evaluare Interese Legitime si Baze de procesare – 6 fisiere
ToolKit GDPR DPIA Evaluare de Impact Asupra Datelor Personale conform Art. 35 GDPR si deciza 174 ANSPDCP
ToolKit GDPR pentru DPO – Kit cu 38 documente, registre si sabloane editabile obligatorii conform cu Regulamentul EU 679/2016
ToolKit GDPR Informare si Training angajati – 8 fisiere
+ Pachet gratuit Informational – 145 documente
+ Software gratuit – pentru realizarea evaluarii confidentialitatii datelor personale


Continut Kit Implementare GDPR – 45 fisiere
Plan de refacere in caz de dezastru
Plan Securitate GDPR
Politica de confidentialiate datelor
Politica de prelucrare a datelor
Procedura de transfer date in afara SEE
Jurnal de cartografiere – Simplu
Metodologie Dreptul de acces la date
Anexa Confidentialitate CIM
Anexa Procesare Data Operator-Imputernicit pt Externalizare-internalizare Furnizori-Prestator
Anexa Procesare Date CIM
Atributii DPO, Operator, Imputernicit
Cartografiere Fluxuri date
CCTV Informare Prelucrarea datelor cu caracter personal
Cand si cum utilizam Clause contractuale ale UE.png
Clauze standard transfer SEE OP-IMP
Clauze standard transfer SEE OP-OP
Consimtamant Angajati
Consimtamant GENERIC v1
Consimtamant GENERIC v2
Contract de prelucrare date personale Operator – Imputernicit
Declaratie accept po op sec BYOND
Declaratie accept po op sec Laptop+
Declaratie accept po op sec Telefoane
Declaratie de Confidentialitate Angajati
Declaratie de punere in vedere si obligativitate protectie date angajati – intern
Diagrama Schema Logica – Necesitate Dpo GDPR
Diagrama Schema Logica Incidente – brese de securitate
Formular de dezvaluirea a informatiilor din baza de date
Formular de exercitare drepturi persoana vizata
Formular de retragere consimtamant
Formular de solicitare acces la informatii pers vizata
Formular de solicitare acces la informatiilor angajati
Formular de solicitare extras la informatii pers vizata
Formular de solicitare rectificare date din baza de date – de catre subiect
Formular de solicitare stergere din baza de date – de catre subiect
PV de distrugere – stergere din baza de date
Notificare Angajati privind procesarea datelor personale
Notificare Clienti privind protectia datelor A4
ONLINE – Securitatea datelor
ONLINE – Termeni si conditii – UPDATE
Jurnal de cartografiere
Politica de confidentialiate datelor
Politica de prelucrare a datelor
Procedura de transfer date in afara SEE

Continut ToolKit GDPR – Setul de registre obligatorii – 11 fisiere
Jurnal acces fizic la date cu caracter personal
Jurnal consimtaminte
Jurnal de anunturi de confidentialitate
Jurnal de distrugere date
Orientari pt cartografierea activitati de inventariere și prelucrare date
Jurnal de cartografiere date prelucrate – Operator (vesriune Simplificata) – evidenta activitati de procesare date cu caracter personal
Jurnal inventar date caracter personal
Jurnal DPIA Evaluare de impact asupra datelor personale conform cu decizia 174 ANSPDCP și Art. 35 din GDPR
Jurnal DSAR – solicitari exercitare drepturi persoane vizate
Jurnal evidenta brese și/sau incidente de securitate
Jurnal LIA Evaluare Interes Legitim
Continut Kit GDPR DPIA evaluare de impact asupra datelor personale
Politica DPIA Evaluare impact asupra datelor personale
Procedura DPIA Evaluare impact asupra datelor personale
Raport DPIA Evaluare impact asupra datelor personale
Formular – Metodolgie DPIA – pentru realizarea evaluari de impact
Jurnal DPIA – Evaluare de impact asupra datelor personale conform cu decizia 174 ANSPDCP și Art. 35 din GDPR
GHID PRACTIC DPIA Orientări și pași practici privind desfășurarea evaluărilor de impact asupra protecției datelor personale DPIA
Exemple de evaluari DPIA completate – engleza/romana
UE WP 248 Ghid DPIA – romana
UE WP 248 Ghid DPIA – engleza
Continut Kit GDPR LIA Evaluare Interese Legitime si Baze de procesare – 6 fisiere
Scheme Logice Test LIA
Instrument LIA Interes Legitim – Identificare, realizare cele 3 teste si genereare raport evaluare
Instrumente Stabilire baza de procesare
Jurnal LIA Evaluare Interes Legitim
LIA Evaluarea Intereselor Legitime
Procedura LIA Evaluarea Intereselor Legitime
Gratuit: Program de realizare Evaluare de impact asupra confidentialiatii datelor personale, prezentat in limba romana si fara limitari (Windows, Linux, Macos).


Continut Kit GDPR pentru DPO – 38 fisiere
Anuntare Autoritate persoana desemnata DPO Responsabil cu protectia datelor
Contract cadru externalizare servicii DPO
Definitii si indrumari
Orientari desfasuare investigatii interne DSAR
Fisa de Post DPO Responsabil cu protectia datelor
Nominalizare DPO Responsabil cu protectia datelor
Atributiile DPO-ului
Salarizare DPO
Alte Checklisturi Informatii utile GPDR
Lista de verificare a politici de confidentialitate
Lista de verificare a politicii de pastrare a datelor
Lista de verificare a raspunsului la incalcare – bresa securitate
Lista de verificare a securitatii cibernetice
Lista de verificare a solicitarilor de acces la date
Lista de verificare consimtamant
Lista de verificare DPIA evaluarilor impactului privind protectia datelor
Lista de verificare Obligatiile procesatorilor de date in cadrul GDPR
Formular Notificare Brese securitate Autoritate de supraveghere
Formular Notificare Brese securitate Persoane Vizate
Asumarea responsabilitatii.png
Cand si cum utilizam Clause contractuale ale UE.png
DPO Organigrama Externalizat.png
DPO Organigrama Intern.png
Exemple de date personale.png
Info GDPR.png | GDPR Definitii.png | GDPR Implicatii.png
Legalitatea prelucrarii datelor personale.png
Pregatire campanie pt conformitate.png
Principii de prelucrare.png | Tipuri de date.png
Diagrama Schema Logica Incidente – brese de securitate
Diagrama Schema Logica – Necesitate DPO GDPR
Afis Informare Angajati – Clienti – GDPR
Engleza – Exemplu transfer date in afara UK
Jurnal Activitati DPO – externalizat
Jurnal Activitati DPO – internalizat
Jurnal de anunturi de confidentialitate.xlsx
Jurnal de evidenta activitati de procesare – Imputernicit
Jurnal de evidenta activitati de procesare – Operator – complex
Jurnal de evidenta activitati de procesare – Operator – Simplu

Continut Kit GDPR Setul de 21 Politici si 46 Proceduri
PT MEDIUL ONLINE – Politica si Declaratia Confidentialitate
PT MEDIUL ONLINE – Politici COOKIES
Politica Audit Intern
Politica Birou Curat – Ecran Curat
Politica Echipamente personale
Politica Comunicare date personal
Politica Conducere Vehicule
Politica Evaluare Riscuri Securitate
Politica GENERALA privind Protectia Date Personale
Politica Gestionare Incidente – Brese Securitate
Politica Monitorizare GPS
Politica Protectie Date Angajati
Politica Retentia datelor
Politica Securitate Laptopuri
Politica Securitate Telefoane si Tablete
Politica Securitatea prelucrarii datelor personale
Politica Supraveghere Video CCTV
Politica Social Media
Politica DPIA
Politica Remote
Politica DSAR – solutionare cereri persoane vizate
Procedura DSAR – solutionare cereri persoane vizate
P1. Masurile generale de administrare a securitatii informationale
P2. Tipul de acces
P3. Echipamente IT, medii de stocare mobile, terminale de acces
P4. Restrictii in utilizarea computerelor si a echipamentelor IT
P5. Fisierele de acces si bazele de date interne
P6. Sistemele de telecomunicatii
P7. Securitatea mediului fizic si a tehnologiilor informationale
P8. Identificarea si autentificarea utilizatorilor
P9. Identificarea si autentificarea echipamentului
P10. Administrarea identificatorilor utilizatorilor
P11. Utilizarea parolelor in procesul asigurarii securitatii informationale
P12. Controlul administrarii accesului
P13. Realizarea copiilor de siguranta
P14. Accesul de la distanta
P15. Imprimarea datelor
P16. Limitarea folosirii tehnologiilor fara fir – wireless
P17. Securitatea electroenergetica
P18. Securitatea cablurilor de retea
P19. Asigurarea securitatii anti-incediere a sistemelor informationale
P20. Marcarea documentelor
P21. Echipamente hardware utilizate
P22. Instruirea personalului
P23. Administrarea accesului echipamentului portabil si mobil
P24. Notificarea angajatilor, clientilor si vizitatorilor cu privire la monitorizarea activitatii
P25. Interventii in cazul defectiunilor hardware
P26. Salvarile de date, stocarea si pastrarea acestora
P27. Achizitii echipamente hardware si/sau software
P28. Modificari sau defectiuni ale aplicatiilor software
P29. Exploatarea aplicatiilor informatice
P30. Activitati de mentenanta privind componentele hardware
P31. Posta electronica, sesizari pe site-ul web, sesizari de pe alte site-uri de specialitate
P32. Rezolvarea documentelor/problemelor repartizate spre rezolvare
P33. Anuntarea defectiunilor hardware/software catre subcontractanti (service, garantii si/sau asistenta)
P34. Parasirea temporara a calculatorului. Blocarea/Oprirea Calculatorului
P35. Atribuirea/schimbarea/anularea utilizatorilor si a parolelor de access
P36. Utilizarea resurselor si accesului la Internet si Intranet
P37. AUDIT INTERN IT
P38. Colectarea datelor
P39. Prelucrarea manuala de date cu caracter personal
P40. Manipularea datelor cu caracter personal
P41. Stocarea datelor personale
P42. Retentia datelor personale
P43. Solicitare aces la datele personale
P44. Transferul International de Date Personale
P45. Raspuns in cazul unui Incident de Securitate

Continut Kit GDPR – Training si informatii – 7 fisiere
Training Info GDPR Management.doc
Training GDPR Angajati Initial.pptx
Training GDPR Angajati Sumar.pptx
Training GDPR Angajati Extins.pptx
Training Curs Initiere in GDPR – Extras.pdf
Training Info GDPR Angajati.doc
GDPR evaluare si constientizare in randul angajatilor.pdf
Afis Informare GDPR.pdf

Continut pachet gratuit – Pachet INFO – 145 fisiere
Afis Informare Angajati – Clienti – GDPR
DPO Organigrama Externalizat
DPO Organigrama Intern
Info – Atributii DPO, Operator, Imputernicit
Info – salarizare DPO
Schema procesului de IMPLEMENTARE GDPR
Training Curs Initiere in GDPR – Extras
Masuri tehnice si organizatorice pentru conformare la GDPR
Text original cu cuprins – Legea 190 2018 privind aplicarea Regulamentului European 679 din 2016
Text original cu cuprins – Regulament European 679 din 2016 – GDPR
ANSPDCP decizia 174/2018 Cand trebuie efectuata DPIA
ANSPDCP Procedura Control si Investigatii 2018

Legea 129 2018 organizare ANSPDCP
Legea 365 Comertul electronic
Legea 365 Norme metodologice la Legea 365 din 2002
Legea 506 Prelucrarea datelor personale si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice
Legea 677 – abgrogata
Legea 682 Ratificarea Conventiei pentru protejarea persoanelor fata de prelucrarea automatizata a datelor cu caracter personal

Model Politici Google
Comunicare 07 CE
Deciza 2016 1250 UE – Scutul de confidențialitate UE SUA
Decizia 2001 497 CE
Decizia 2004 915 CE
Decizia 2010 87 UE

ANSPDCP – clauze standard ro – decizie 167
ANSPDCP – decizie cod conduita
ANSPDCP – Decizie nr 200 2015
ANSPDCP – DPO Notificari securizat online
ANSPDCP – Exemplu de Notificare Autoritate de supraveghere
ANSPDCP – Formular plangeri RGPD
ANSPDCP – formular anuntare incident securitate
ANSPDCP – Model raportate Brese securitate
ANSPDCP – model plangere alte cazuri
ANSPDCP – model plangere drept de acces
ANSPDCP – model plangere drept interventie
ANSPDCP – model plangere drept opozitie

Documente EU wp242 en – data portability
Documente EU wp242 ro – intrebari frecvente
Documente EU wp243 ro – DPO
Documente EU wp244 en – Identifying a controller or processors lead
Documente EU wp245 ro – EU USA Privacy Shield
Documente EU wp248 en – DPIA
Documente EU wp250 en – Personal data breach
Documente EU wp250 en – Personal data breach – rev01
Documente EU wp251 en – Automated individual decision making
Documente EU wp253 en – Administrative fines
Documente EU wp253 ro – Orientări privind aplicarea și stabilirea unor amenzi administrative
Documente EU wp253 ro – Amenzi
Documente EU wp259 en – Consimtamant
Documente EU wp260 en – Transparenta

Documente EU – amprentarea
Documente EU – codul european de conduita FEDMA
Documente EU – comertul electronic
Documente EU – comunicarile nesolicitate de marketing
Documente EU – conceptul de data cu caracter personal
Documente EU – definitia consimtamantului
Documente EU – exceptiile de la obtinerea consimtamantului pentru cookies
Documente EU – includerea dreptului la protectia datelor in catalogul drepturilor fundamentale
Documente EU – interesul legitim
Documente EU – limitarea scopului
Documente EU – notificarea incidentelor de securitate a datelor
Documente EU – obtinerea consimtamantului pentru cookies
Documente EU – prelucrarea datelor personale in context de munca
Documente EU – principiul responsabilitatii
Documente EU – privind datele de evaluare a angajatilor
Documente EU – protectia datelor copiilor
Documente EU – publicitatea comportamentala
Documente EU – relatiile sociale online
Documente EU – serviciile de autentificare online
Documente EU – stocarea datelor de trafic in scop de facturare
Documente EU – supravegherea comunicatiilor electronice la locul de munca
Documente EU – supravegherea video
Documente EU – tehnicile de anonimizare
Documente EU – termenii de operator de date si persoana imputernicita

Plus 71 de INFOGRAFICE
NOU: Procedura Control ANSPDCP 2018
NOU: Schema procesului de IMPLEMENTARE GDPR in 30 de pasi

Comanda acum SET Kit GDPR - 7 Toolkituri GDPR

CONTINUT SET Kit GDPR - 7 Toolkituri GDPR

SET Kit GDPR - 7 Toolkituri GDPR reprezinta o colecție de documente practice precompletate în format editabil care sustin compania / institutia dumneavoastra in procesul de alinere si pentru a obbine un nivel de conformitate corespunzator la GDPR - Regulamentul UE 679/2016



Deviza Kiturilor GDPR - CALITATE, NU CANTIATE

Puteti descarca urmatoarele fisiere pentru a va face o imagine de ansamblu asupra materialului furnizat, dar va rugam sa intelegeti aspectul ca din materialele demonstrative anumite segmente sau cuvinte din textul original au fost sterse sau inlouite pentru a proteja aceste documente.

Va prezentam colectia noastra de documente menite sa sustina procesul de aliniere la GDPR, consolidata in Tool Kitul Complet Implemenrare GDPR, kit care va ajuta compania sau institutia publica cu respectarea prevederilor din Regulamentul European 679/2016, pentru a putea demonstra instituirea si aplicarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare menite sa gestioneze si sa protejeze datele cu caracter personal pe care compania sau institutia dvs. le detine sau prelucreaza. pentru conformitatea la Regulamentul European nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date 

Pentru a veni in sprijinul dvs., registrele sunt prezentate in format DOCM fiind incluse macrocomenzi pentru  va asista in personalizarea automata a continutului documentelor.
Foarte IMPORTANT Registrele sunt precompletate pentru a putea intelege cum sa le completati singuri fara un consultant de specialitate



Detalii despre Kit Implementare GDPR Toolkit Documente GDPR
Detalii despre SET Kit GDPR - 7 Toolkituri GDPR
Detalii despre Kit GDPR Gratuit Pachet Informational


Aplicabilitateata acestui SET Kit GDPR - 7 Toolkituri GDPR

Acest produs GDPR se aplica pentru administatie publica, unitati de invatamant publice sau private (cresa, gradinita, scoala, liceu, colefgiu, facultate, universitate, academie, etc), UAT, primarie, bisericii, companii de paza si protectie, unitati sanitare (analize, clinica, spital, cabinet, etc), institutii guvernamentale, magazine online, intreprinderi mici, corporatii, cabinete contabile, companii de resurse umane, companii de energie, servicii salubritate, catv, telecomunicatii, it, suport tehnic, organiatii nonguvernamentala, fundatie, companie de retail, magazin, Gym, Sala de fitness, sala forta, cabinet medical, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, agentie turism, agentie imobiliara, companie de constructii, hotel, pensiune, restaurant, bar, cafenea, club, arhitect, contabil, etc.

Mai multe detalii despre SET Kit GDPR - 7 Toolkituri GDPR

Detalii despre Kit GDPR puteti obintine consultand materialul informativ prezentat aici

Disponibil prin KitGDPR.ro

Kiturile GDPR sunt acum disponibile in Magazinul GDPR, si pot fi comandate prin noul site dedicat www.kitgdpr.ro

KIT GDPR Complet

este compus din 7 Kituri GDPR insumand peste 170 de documente + 145 documente gratuite - ISBN 978-973-0-28082-1
  • Tool Kit Kit Implementare GDPR  - 40 documente si sabloane editabile obligatorii conform cu Regulamentul EU 679/2016
  • Tool Kit GDPR - Setul de 21 Politici si 46 Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016
  • Tool Kit GDPR - Setul de registre obligatorii pentru evidenta activitatilor de prelucrare conform la Regulamentul EU 679/2016 - 13 fisiere
  • Tool Kit GDPR - Evaluare de impact DPIA
  • Tool Kit GDPR - Evaluare interese legitime LIA
  • Tool Kit GDPR pentru DPO - Kit cu 35 documente, registre si sabloane editabile obligatorii conform cu Regulamentul EU 679/2016
  • Tool Kit GDPR - Informare si Training angajati - 8 fisiere
  • + Pachet Gratuit Informational - 145 documente
Aceste Toolkituri GDPR pot fi achizitionate si individual.

Plata în rate fara dobânda pentru SET Kit GDPR - 7 Toolkituri GDPR

Acum puteti achita Kitul GDPR cu plata cu cardul de cumparaturi în 3, 6, 12 sau 24 de rate fara dobânda, în functie de cardul dvs.

Pentru a achizitiona cu plata în rate fara dobânda trebuie sa comandati Toolkitul GDPR prin platforma eMAG.ro - click în imaginea alaturata

Comandati SET Kit GDPR - 7 Toolkituri GDPR prin SCIAP

Comanda ferma se poate realiza prin platforma nationala de achizitii publice SCIAP, iar plata se va efectua in contul din Trezorerie

CPV 481700000-0 Ofertant 31385772 Euro market Solutions srl
Achizitie  Toolkit DPO prin SCIAP pentru Institutii Publice