Detalii despre Set de 5 Kituri GDPR
Detalii despre Kit GDPR DPO Un Toolkit pentru activitatea DPOului
Detalii despre Kitul de Registre Obligatorii pentru conformitate la GDPR
Detalii despre Kit Politici GDPR Toolkit Politici GDPR
Detalii despre Kit Implementare GDPR Toolkit Documente GDPR
Detalii despre Servicii Conformitate GDPR si produsele aferente GDPR
Detalii despre Toolkituri GDPR

Setul COMPLET de Toolkituri GDPR

Va prezentam colectia noastra de Kituri GDPR care va pot asista la implementarea GDRP, desfasurarea activitatii de DPO, inregistrarea activitatilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, mentinerea nivelului de conformitate la Regulamentul European 679/2016,, pentru a putea demonstra instituirea si aplicarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare menite sa gestioneze si sa protejeze datele cu caracter personal pe care compania sau institutia dvs. le detine sau prelucreaza.

Felicitari!

Ati gasit cele mai complexe Toolkituri GDPR obtinerea unui nivel de conformitate la Reglamentul European 679/2016 - GDPR



Utilizarea si aplicarea acestor Toolkituri GDPR va sustine organizatia dvs. pentru a putea demonstra instituirea si aplicarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare menite sa gestioneze si sa protejeze datele cu caracter personal pe care le detineti sau le prelucrati pentru conformitatea la Regulamentul European nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date  

In urma multiplelor solicitari venite din partea cursantilor la cursurile de formare ca DPO, a clientilor nostri care au solicitat informatii despre alinierea la GDPR, datorita gradului de satisfactie ridicat al clientilor carora le-am implementat GDPR si pentru a veni in sprijinul companiei / institutiei dumneavoastra, am realizat mai multe ToolKituri GDPR - seturi de documente - care vor sustine activitatea persoanei desemnate pe pozitia de DPO  - Responsabil cu protectia datelor personale, vor demonstra intreprinderea de masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protectia datelor cu caracter personal si totodata obtinerea unui grad conformitate sporit la prevederile Regulamentului European 679/2016 - GDPR, astfel evitand expunerea organizatiei la sanctiuni financiare si de imagine majore. 

Toolkiturile GDPR sunt concepute intr-un limbaj simplu si accesibil, fiind precompletate pentru a va putea permite sa le implementati fara ajutorul unui specialist GDPR, IT sau Juridic. Aceste Kituri GDPR au fost realizare de catre o echipa specializata, cu un nivel avasat de exertiza in domeniul protectiei datelor cu caracter personal pe plan european, in domeniu juridic si it, alaturi de traineri specializati cu o vasta experienta profesionala. Toolkiturile s-au bucurat de aprecieri si testimoniale pozitive din partea organizatiilor care le-au implementat.

Extras din pachetul Toolkituri GDPR - ISBN 978-973-0-28082-1

Oferim suport la implementarea GDPR NOU: Pentru clienții care achizitionează minim 2 Kituri GDPR, oferim suport la implementarea documentelor, iar dacă veți avea nevoie de un document suplimentar, in cel mai scurt timp, il vom realiza/revizui și trimite prin e-mail. 

ATENȚIE: Chiar daca pe piata exista si alte KIT-uri GDPR care conțin documente preluate din Kiturile noastre, datorită nivelului de expertiză și modului în care acestea au fost gândite, doar noi vă putem oferi suportul necesar pentru a le implementa corect și conform cu GDPR, avantajul de care veți beneficia fiind faptul că noi avem o imagine de ansamblu asupra documentației si a intregului proces!

BONUS SUPLIMENTAR: Schema de implementare a GDPR!




Set de Kituri GDPR este compus din peste 160 de documente  + 107 gratuite
  • ToolKit Kit Implementare GDPR  - 40 documente si sabloane editabile obligatorii conform cu Regulamentul EU 679/2016
  • ToolKit GDPR - Setul de 20 Politici si 45 Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016
  • ToolKit GDPR - Setul de registre obligatorii pentru evidenta activitatilor de prelucrare conform la Regulamentul EU 679/2016 - 13 fisiere
  • ToolKit GDPR pentru DPO - Kit cu 35 documente, registre si sabloane editabile obligatorii conform cu Regulamentul EU 679/2016
  • ToolKit GDPR - Informare si Training angajati - 8 fisiere
  • + Pachet Gratuit Informational - 107 documente

Aceste Toolkituri GDPR au fost realizat de catre o echipa specializata, cu un nivel avansat de expertiza in domeniul protectiei datelor cu caracter personal pe plan european, in domeniu juridic si it, alaturi de traineri specializati cu o vasta experienta profesionala si sub indrumarea unor consilieri europeni din domeniul protectiei datelor personale.

Adoptarea si conformitatea la prevederile GDPR sunt parte a legislatiei adoptate si de Romania, prevazand pentru cei care vor intra in contact cu Date cu Caracter Personal, sa detina si sa demonstreze anumite capacitati si abilitati care pot fi acumulate si dovedite in mod indirect prin frecventarea unor cursuri de INFORMARE SI SPECIALIZARE. 

ANSPDCP recomanda ca toate companiile si institutiile publice care prelucreaza date cu caracter personal sa aiba desemnat un DPO Ofiter / Responsabil cu protectia datelor care are rolul de a tine o evidenta clara a fluxurilor de date in companie, sa raspunda cererilor persoanelor vizate si sa supervizeze conformitatea organizatiei cu legile privind protectia datelor personale.

Aceste Toolkituri GDPR au fost realizate pentru a sprijini activitatea organizatiilor care doresc sa isi pastreze conformitatea la GDPR, care din lipsa de timp si a faptului ca data de 25 Mai 2018 a fost depasita si toate organizatiile care proceseaza date cu caracter personal trebuie sa:
  • sa aiba desemnat un DPO
  • sa intocmeasca documentatie justificativa pentru datele personale prelucrate
  • sa tina legatura cu Autoritatea de supraveghere - sa consilieze noii angajati
  • sa revizuiasca clauzele de confidentialiate din contractele de munca, de prestari servicii 

KITurile de implementare GDPR reprezinta un cumul complet de documente furnizate in format editabil DOC, XLS si PDF, prezentate in limba romana, fiind completate demonstrativ si evidentiate zonele care trebuie completate.

KIT GDPR pentru DPO este intrumentul care nu trebuie sa lipseasca DPO-ului - Responsabilului cu Protecsia Datelor din organizatia dumneavoastra deoarece acestea ii completeaza si il ajuta sa isi desfasoare activitatea conform prevederilor GDPR mentinand gradul de conformitate cu acesta.

IMPORANT Documentele sunt completate exemplificativ pentru a va veni usor sa le completati singuri fara un consultant de specialitate

GRATUIT: Toti clientii nostri vor beneficia de UPDATEURI gratuite timp de 18 luni de la achizitia Toolkitului GDPR


Aplicabilitateata acestui Kit GDPR | TOOLKIT GDPR pt DPO | Implementare GDPR | Registre Obligatorii | Politici si Proceduri GDPR

Acest produs GDPR se aplica pentru administatie publica, unitati de invatamant publice sau private (cresa, gradinita, scoala, liceu, colefgiu, facultate, universitate, academie, etc), UAT, primarie, bisericii, companii de paza si protectie, unitati sanitare (analize, clinica, spital, cabinet, etc), institutii guvernamentale, magazine online, intreprinderi mici, corporatii, cabinete contabile, companii de resurse umane, companii de energie, servicii salubritate, catv, telecomunicatii, it, suport tehnic, organiatii nonguvernamentala, fundatie, companie de retail, magazin, Gym, Sala de fitness, sala forta, cabinet medical, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, agentie turism, agentie imobiliara, companie de constructii, hotel, pensiune, restaurant, bar, cafenea, club, arhitect, contabil, etc.

Mai multe detalii despre Kit GDPR | TOOLKIT GDPR pt DPO | Implementare GDPR | Registre Obligatorii | Politici si Proceduri GDPR

Detalii despre Kit GDPR puteti obintine consultand materialul informativ prezentat aici

Disponibil prin KitGDPR.ro

Kiturile GDPR sunt acum disponibile in Magazinul GDPR, si pot fi comandate prin noul site dedicat www.kitgdpr.ro

KIT GDPR Complet

este compus din 7 Kituri GDPR insumand peste 170 de documente + 145 documente gratuite - ISBN 978-973-0-28082-1
  • Tool Kit Kit Implementare GDPR  - 40 documente si sabloane editabile obligatorii conform cu Regulamentul EU 679/2016
  • Tool Kit GDPR - Setul de 21 Politici si 46 Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016
  • Tool Kit GDPR - Setul de registre obligatorii pentru evidenta activitatilor de prelucrare conform la Regulamentul EU 679/2016 - 13 fisiere
  • Tool Kit GDPR - Evaluare de impact DPIA
  • Tool Kit GDPR - Evaluare interese legitime LIA
  • Tool Kit GDPR pentru DPO - Kit cu 35 documente, registre si sabloane editabile obligatorii conform cu Regulamentul EU 679/2016
  • Tool Kit GDPR - Informare si Training angajati - 8 fisiere
  • + Pachet Gratuit Informational - 145 documente
Aceste Toolkituri GDPR pot fi achizitionate si individual.

Plata în rate fara dobânda pentru Kit GDPR | TOOLKIT GDPR pt DPO | Implementare GDPR | Registre Obligatorii | Politici si Proceduri GDPR

Acum puteti achita Kitul GDPR cu plata cu cardul de cumparaturi în 3, 6, 12 sau 24 de rate fara dobânda, în functie de cardul dvs.

Pentru a achizitiona cu plata în rate fara dobânda trebuie sa comandati Toolkitul GDPR prin platforma eMAG.ro - click în imaginea alaturata

Comandati Kit GDPR | TOOLKIT GDPR pt DPO | Implementare GDPR | Registre Obligatorii | Politici si Proceduri GDPR prin SCIAP

Comanda ferma se poate realiza prin platforma nationala de achizitii publice SCIAP, iar plata se va efectua in contul din Trezorerie

CPV 481700000-0 Ofertant 31385772 Euro market Solutions srl
Achizitie  Toolkit DPO prin SCIAP pentru Institutii Publice