Detalii despre Set de 5 Kituri GDPR
Detalii despre Kit GDPR DPO Un Toolkit pentru activitatea DPOului
Detalii despre Kitul de Registre Obligatorii pentru conformitate la GDPR
Detalii despre Kit Politici GDPR Toolkit Politici GDPR
Detalii despre Kit Implementare GDPR Toolkit Documente GDPR
Detalii despre Servicii Conformitate GDPR si produsele aferente GDPR
Detalii despre Kit GDPR Implementare GDPR - Toolkit Implementare GDPR

Descarca Gratuit Kit GDPR Implementare GDPR - Toolkit Implementare GDPR - versiune demonstrativa

Felicitari! Ai gasit cel mai complex Kit GDPR Implementare GDPR - Toolkit Implementare GDPR pentru obtinerea unui nivel de conformitate la Reglamentul European 679/2016
Instumentul TOOLKIT IMPLEMENTARE GDPR DPO este un cumul de documente furnizate în format editabil DOC, XLS prezentate în limba română, fiind completate demonstrativ și evidențiate zonele care trebuie completate, toolkitul fiind adresat alinerii organizatie la prevederile GDPR.

Va prezentam colectia noastra de documente menite sa sustina procesul de aliniere la GDPR, consolidata in Toolkitul Implemenrare GDPR, kit care va ajuta compania sau institutia publica cu respectarea prevederilor din Regulamentul European 679/2016, pentru a putea demonstra instituirea si aplicarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare menite sa gestioneze si sa protejeze datele cu caracter personal pe care compania sau institutia dvs. le detine sau prelucreaza.


In urma multiplelor solicitari venite din partea cursantilor la cursurile de formare ca DPO, a clientilor nostri care au solicitat informatii despre alinierea la GDPR, datorita gradului de satisfactie ridicat al clientilor carora le-am implementat GDPR si pentru a veni in sprijinul companiei / institutiei dumneavoastra, am realizat mai multe ToolKituri GDPR - seturi de documente - care vor sustine activitatea persoanei desemnate pe pozitia de DPO - Responsabil cu protectia datelor personale, vor demonstra intreprinderea de masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protectia datelor cu caracter personal si totodata obtinerea unui grad conformitate sporit la prevederile Regulamentului European 679/2016 - GDPR, astfel evitand expunerea organizatiei la sanctiuni financiare si de imagine majore.
Toolkit GDPR Kit GDPR Implementare GDPR - Toolkit Implementare GDPR este conceput intr-un limbaj simplu si accesibil, documentele fiind precompletate pentru a va putea permite sa le implementati fara ajutorul unui specialist GDPR, IT sau Juridic. Acest Kit GDPR au fost realizat de catre o echipa specializata, cu un nivel avasat de exertiza in domeniul protectiei datelor cu caracter personal pe plan european, in domeniu juridic si it, alaturi de traineri specializati cu o vasta experienta profesionala.

Kit GDPR, precum si Kit GDPR Implementare GDPR - Toolkit Implementare GDPR s-a bucurat de aprecieri si testimoniale pozitive din partea organizatiilor care le-au implementat, atat companiile private cat si institutiile publice.

Adoptarea si conformitatea la prevederile GDPR sunt parte a legislatiei adoptate si de Romania, prevazand pentru cei care vor intra in contact cu Date cu Caracter Personal, sa detina si sa demonstreze anumite capacitati si abilitati care pot fi acumulate si dovedite in mod indirect prin frecventarea unor cursuri de training.

ANSPDCP recomanda ca toate companiile si institutiile publice care prelucreaza date cu caracter personal sa aiba desemnat un DPO Ofiter / Responsabil cu protectia datelor care are rolul de a tine o evidenta clara a fluxurilor de date in companie, sa raspunda cererilor persoanelor vizate si sa supervizeze conformitatea organizatiei cu legile privind protectia datelor personale.

IMPORTANT Documentele sunt completate exemplificativ pentru a va veni usor sa le completati singuri fara un consultant de specialitate
Documentele, registrele si sabloanele sunt organizate pe o structura de directoare, iar cele editabile au evidentiate zonele care trebuie personalizate.
Comanda acum Kit GDPR Implementare GDPR - Toolkit Implementare GDPR

CONTINUT Kit GDPR Implementare GDPR - Toolkit Implementare GDPR

Kit GDPR Implementare GDPR - Toolkit Implementare GDPR reprezinta o colecție de documente practice precompletate în format editabil care sustin compania / institutia dumneavoastra in procesul de alinere si pentru a obbine un nivel de conformitate corespunzator la GDPR - Regulamentul UE 679/2016



Deviza Kiturilor GDPR - CALITATE, NU CANTIATE

Puteti descarca urmatoarele fisiere pentru a va face o imagine de ansamblu asupra materialului furnizat, dar va rugam sa intelegeti aspectul ca din materialele demonstrative anumite segmente sau cuvinte din textul original au fost sterse sau inlouite pentru a proteja aceste documente.

Va prezentam colectia noastra de documente menite sa sustina procesul de aliniere la GDPR, consolidata in Toolkitul Implemenrare GDPR, kit care va ajuta compania sau institutia publica cu respectarea prevederilor din Regulamentul European 679/2016, pentru a putea demonstra instituirea si aplicarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare menite sa gestioneze si sa protejeze datele cu caracter personal pe care compania sau institutia dvs. le detine sau prelucreaza. pentru conformitatea la Regulamentul European nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date 

Pentru a veni in sprijinul dvs., registrele sunt prezentate in format DOCM fiind incluse macrocomenzi pentru  va asista in personalizarea automata a continutului documentelor.
Foarte IMPORTANT Registrele sunt precompletate pentru a putea intelege cum sa le completati singuri fara un consultant de specialitate


Extras din pachetul Toolkituri GDPR - ISBN 978-973-0-28082-1

Oferim suport la implementarea GDPR NOU: Pentru clienții care achizitionează minim 2 Kituri GDPR, oferim suport la implementarea documentelor, iar dacă veți avea nevoie de un document suplimentar, in cel mai scurt timp, il vom realiza/revizui și trimite prin e-mail. 

ATENȚIE: Chiar daca pe piata exista si alte KIT-uri GDPR care conțin documente preluate din Kiturile noastre, datorită nivelului de expertiză și modului în care acestea au fost gândite, doar noi vă putem oferi suportul necesar pentru a le implementa corect și conform cu GDPR, avantajul de care veți beneficia fiind faptul că noi avem o imagine de ansamblu asupra documentației si a intregului proces!

BONUS SUPLIMENTAR: Schema de implementare a GDPR!

Cele mai mari avantaje in alegerea achizitiei acestui KIT GDPR
  • disponibilitate permanenta - fara necesitate conxiune la internet - evitand pierderea/expunerea datelor
  • nu exista taxe suplimentare ca in cazul subscriptiilor lunare
  • evitati situatii neplacute in care puteti pierde activitatile cartografiate din cauza incetarii activitate a unui tert sau indisponibilitatea sau o bresa de securitate care sa va expuna datele


Detalii despre Kit Implementare GDPR Toolkit Documente GDPR
Detalii despre Kit GDPR Implementare GDPR - Toolkit Implementare GDPR
Detalii despre Kit GDPR Gratuit Pachet Informational

Extras din pachetul Toolkituri GDPR - ISBN 978-973-0-28082-1

Oferim suport la implementarea GDPR NOU: Pentru clienții care achizitionează minim 2 Kituri GDPR, oferim suport la implementarea documentelor, iar dacă veți avea nevoie de un document suplimentar, in cel mai scurt timp, il vom realiza/revizui și trimite prin e-mail. 

ATENȚIE: Chiar daca pe piata exista si alte KIT-uri GDPR care conțin documente preluate din Kiturile noastre, datorită nivelului de expertiză și modului în care acestea au fost gândite, doar noi vă putem oferi suportul necesar pentru a le implementa corect și conform cu GDPR, avantajul de care veți beneficia fiind faptul că noi avem o imagine de ansamblu asupra documentației si a intregului proces!

BONUS SUPLIMENTAR: Schema de implementare a GDPR!





Mai multe detalii despre Kit GDPR Implementare GDPR - Toolkit Implementare GDPR

Detalii despre Kit GDPR puteti obintine consultand materialul informativ prezentat aici

Plata cu cardul online

Dupa plata online va rugam sa completati si formularul de inscriere
Alegeti ToolkKitul dorit

KIT GDPR Premium

este compus din 5 Kituri GDPR insumand peste 160 de documente + 107 documente gratuite - ISBN 978-973-0-28082-1
  • ToolKit Kit Implementare GDPR  - 40 documente si sabloane editabile obligatorii conform cu Regulamentul EU 679/2016
  • ToolKit GDPR - Setul de 20 Politici si 45 Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016
  • ToolKit GDPR - Setul de registre obligatorii pentru evidenta activitatilor de prelucrare conform la Regulamentul EU 679/2016 - 13 fisiere
  • ToolKit GDPR pentru DPO - Kit cu 35 documente, registre si sabloane editabile obligatorii conform cu Regulamentul EU 679/2016
  • ToolKit GDPR - Informare si Training angajati - 8 fisiere
  • + Pachet Gratuit Informational - 107 documente
Aceste Toolkituri GDPR pot fi achizitionate si individual.

Plata în rate fara dobânda pentru Kit GDPR Implementare GDPR - Toolkit Implementare GDPR

Acum puteti achita Kitul GDPR cu plata cu cardul de cumparaturi în 3, 6, 12 sau 24 de rate fara dobânda, în functie de cardul dvs.

Pentru a achizitiona cu plata în rate fara dobânda trebuie sa comandati Toolkitul GDPR prin platforma eMAG.ro - click în imaginea alaturata

Comandati Kit GDPR Implementare GDPR - Toolkit Implementare GDPR prin SCIAP

Comanda ferma se poate realiza prin platforma nationala de achizitii publice SCIAP, iar plata se va efectua in contul din Trezorerie

CPV 481700000-0 Ofertant 31385772 Euro market Solutions srl
Achizitie  Toolkit DPO prin SCIAP pentru Institutii Publice