Profita de oportunitatea de a urma ONLINE Cururi de formare DPO Nasaud Ofiter de Protectie a Datelor pusa la dispozitie de Catedra Internationala Onorifica Jean Bart prin Cursul DPO ce poate fi urmat online chiar daca te afli in Nasaud
Cursuri DPO Nasaud
Afla GRAUIT daca trebuie sa te aliniezi la GDPR AUDIT GDPR pentru respectarea Regulamentului UE 679/2016 Servicii de aliniere si conformitate GDPR DPO Responsabil Protectia Datelor Caracter Personal Servicii de externalizare DPO Responsabil Protectia Datelor Caracter Personal Servicii de aliniere la GDPR al siteului web sau magazinlului online Curs DPO Formare Responsabil Protectia Datelor cu caracter personal conform cu Regulamentul GDPR Curs GDPR pentru avizarea si informarea pesoanelor care intra in contact cu DATELE cu caracter personal Toolkituri GDPR DPO modele, documente, sabloane, exemple si registre pentru conformitate
Cursuri GDPR Nasaud

Toolkit GDPR DPO Nasaud Descarcare online Materiale pentru conformitatea la GDPR si DPO

Detalii despre Kit Implementare GDPR Toolkit Documente GDPR

Cui se adreseasa acest Toolkit GDPR DPO Nasaud

In urma multiplelor solicitari venite din partea cursantilor la cursurile de formare ca DPO, a clientilor nostri care au solicitat informatii despre alinierea la GDPR, datorita gradului de satisfactie ridicat al clientilor carora le-am implementat GDPR si pentru a veni in sprijinul companiei / institutiei dumneavoastra, am realizat mai multe ToolKituri GDPR - seturi de documente - care vor sustine activitatea persoanei desemnate pe pozitia de DPO  - Responsabil cu protectia datelor personale, vor demonstra intreprinderea de masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protectia datelor cu caracter personal si totodata obtinerea unui grad conformitate sporit la prevederile Regulamentului European 679/2016 - GDPR, astfel evitand expunerea organizatiei la sanctiuni financiare si de imagine majore. 

Toolkiturile GDPR sunt concepute intr-un limbaj simplu si accesibil, fiind precompletate pentru a va putea permite sa le implementati fara ajutorul unui specialist GDPR, IT sau Juridic. Aceste Kituri GDPR au fost realizare de catre o echipa specializata, cu un nivel avasat de exertiza in domeniul protectiei datelor cu caracter personal pe plan european, in domeniu juridic si it, alaturi de traineri specializati cu o vasta experienta profesionala. Toolkiturile s-au bucurat de aprecieri si testimoniale pozitive din partea organizatiilor care le-au implementat.

Adoptarea si conformitatea la prevederile GDPR sunt parte a legislatiei adoptate si de Romania, prevazand pentru cei care vor intra in contact cu Date cu Caracter Persnal, sa detina si sa demonstreze anumite capacitati si abilitati care pot fi acumulate si dovedite in mod indirect prin frecventarea unor cursuri de perfectionare. 

ANSPDCP recomanda ca toate companiile si institutiile publice care prelucreaza date cu caracter personal sa aiba desemnat un DPO Ofiter / Responsabil cu protectia datelor care are rolul de a tine o evidenta clara a fluxurilor de date in companie, sa raspunda cererilor persoanelor vizate si sa supervizeze conformitatea organizatiei cu legile privind protectia datelor personale

KIT GDPR DPO este instrumentul care nu trebuie să lipsească unui DPO Responsabilului cu Protecția Datelor din organizația dumneavoastră deoarece documentele și registrele incluse îl completează și îl ajută să îșî desfășoare activitatea respectând prevederilor GDPR, astfel menținând gradul de conformitate cu acesta.

Kitul de implementare GDPR pentru DPO este un cumul de documente furnizate în format editabil DOC, XLS și PDF, prezentate în limba română, fiind completate demonstrativ și evidențiate zonele care trebuie completate , toolkitul fiind adresat desfășurării de activității de DPO.

Adoptarea și conformitatea la prevederile GDPR sunt parte a legislației adoptate și de România, prevăzând pentru cei care vor intra în contact cu Date cu Caracter Persnal, să dețină și să demonstreze anumite capacități și abilități care pot fi acumulate și dovedite în mod indirect prin frecventarea unor cursuri de training.

Acest KIT GDPR pt DPO a fost realizat pentru a sprijini activitatea organizațiilor care doresc să iși păstreze conformitatea la GDPR, care din lipsa de timp și a faptului că data de 25 Mai 2018 a fost depășită și toate organizațiile care procesează date cu caracter personal trebuie să:


  • să aibă desemnat un DPO
  • să întocmească documentație justificativă pentru datele personale prelucrate
  • să țină legătura cu Autoritatea de supraveghere
  • să consilieze noii angajați
  • să revizuiască clauzele de confidențialiate din contractele de munca, de prestări servicii

Pret Toolkit GDPR DPO Nasaud

Costul standard al pachetului Toolkit GDPR DPO este 1500 lei, dar momentan acesta este redus la 1000 lei pentru fiecare pachet/licență .

La prețul standard, la care se pot aplica diverse facilități în funcție de campaniile promoționale pe care le derulăm.:



Puteți vizualiza un material demonstrativ din ”Toolkit GDPR DPO” apăsând butonul Descarcă Demo Toolkit GDPR DPO

Comanda acum Toolkit GDPR DPO
Ultima actualizare 19.09.2018  


Plata în rate fără dobândă

Acum puteți achita Kitul GDPR cu plata cu cardul de cumparaturi în 3, 6, 12 sau 24 de rate fără dobândă, în funcție de cardul dvs.

Pentru a achițiționa cu plata în rate fără dobânda trebuie să comandați Toolkitul GDPR prin platforma eMAG.ro - click în imaginea alăturată

Plata in rate fara dobanda pentru Toolkit GDPR pt DPO

Comandați Toolkit GDPR prin SCIAP

Comanda ferma se poate realiza prin platforma națională de achiziții publice SCIAP, iar plata se va efectua in contul din Trezorerie

CPV 481700000-0 Ofertant Euro market Solutions srl
Achizitie  Toolkit DPO prin SCIAP pentru Institutii Publice


Demonstrativ Toolkit DPO Kit GDPR Gratuit

Furnizarea Materialului Digital, ”Toolkit GDPR DPO” se realizeaza prin utilizarea codului de descarcare care va ofera posibilitatea descarcarii documentelor de pe siteul dedicat www.cursdpo.ro sau transmise de catre prestator prin email beneficiarului

Noutati
Detalii despre Kit 19 Politici 45 Proceduri GDPR Toolkit Politici GDPR
Detalii despre Kit Implementare GDPR Toolkit Documente GDPR
Comanda acum Toolkit GDPR DPO

Cuprinsul documentatiei inclusa in Toolkit GDPR pt DPO



Va prezentam lista documentelor incluse in Toolkit GDPR pt DPO
Documentele sunt organizate pe o structura de directoare, iar cele editabile au evidentiate
zonele care trebuie personalizate. La finalul documentul se regasesc atasate 2 capturi
demonstrative din documentele editabile DOC si XLS, pentru a va putea permite sa luati cea
mai buna decizie, deoarerce, fiind vorba de material digital, odata livrat nu poate fi returnat.

Anexa Confidentialitate CIM.docx
Anexa Procesare Data Operator-Imputernicit pt
Externalizare-internalizare Furnizori-P.doc
Anexa Procesare Date CIM.docx
Anuntare Autoritate DPO - Numit.doc
Backup of Listă de verificare consimtamant.wbk
Cerere exercitare drepturi.doc
Checklisturi + Documente.docx
Clauze clare transfer SSE.doc
Consimtamant Angajati.doc
Consimtamant GENERIC v1.doc
Consimtamant GENERIC v2.doc
Contract cadru externalizare DPO.docx
Declaratie de Confidentialitate Angajati.doc
Definitii si indrumari.docx
Fisa Post DPO.docx
Formular Notificare Brese securitate Persoane Vizate.doc
Listă de verificare a politici de confidentialitate.docx
Lista de verificare a politicii de pastrare a datelor.docx
Listă de verificare a raspunsului la incalcare - bresa securitate.docx
Lista de verificare a securitatii cibernetice.docx
Lista de verificare a solicitarilor de acces la date.docx
Listă de verificare consimtamant.docx
Lista de verificare DPIA evaluarilor impactului privind protectia datelor.docx
Lista de verificare Obligatiile procesatorilor de date in cadrul GDPR.docx
Nominalizare DPO.doc
Politica de confidentialiate datelor.docx

Asumarea responsabilitatii.png
Cand si cum utilizam Clause contractuale ale UE.png
DPO Organigrama Externalizat.png
DPO Organigrama Intern.png
Exemple de date personale.png
GDPR.png
GDPR Definitii.png
GDPR Implicatii.png
Legalitatea prelucrarii datelor personale.png
Pregatire campanie pt conformitate.png
Principii de prelucrare.png
Tipuri de date.png

Afis Informare Angajati - Clienti - GDPR.pdf
Diagrama Schema Logica - Necesitate Dpo GDPR.pdf
Diagrama Schema Logica Incidente - brese de securitate.pdf
Engleza - Exemplu transfer date in afara UK.pdf

Toolkit - Jurnal Activitati DPO - externalizat.xlsx
Toolkit - Jurnal Activitati DPO - internalizat.xlsx
Toolkit - Jurnal de anunturi de confidentialitate.xlsx
Toolkit - Jurnal de cartografiere - Imputernicit.xlsx
Toolkit - Jurnal de cartografiere - Operator.xlsx
Toolkit - Jurnal de cartografiere - Operator - complex.xlsx
Toolkit - Jurnal de cartografiere - Super Simplu.xlsx



Pachet GRATUIT Infomativ
___Regulament EU 2016-679 - GDPR.pdf
Comunicare_07_CE.pdf
Deciza 2016-1250 UE privind caracterul adecvat al protectiei oferite de Scutul de confidențialitate UE-SUA.pdf
Decizia 2001_497_CE.pdf
Decizia 2004_915 _CE.pdf
Decizia 2010_87_UE.pdf
Legea nr 677.pdf
Legea nr. 190 din 2018.pdf
legea_129-2018.pdf
legea_190_2018.pdf
Model Politici Google.pdf
wp242_en_40852.pdf
wp244_en_40857_aut_lider.pdf
wp248_en DPIA.pdf
wp250_enpdf.pdf
WP250rev01.pdf
wp251_enpdf.pdf
wp253_enpdf.pdf
wp253_ro - amenzi.pdf
wp259_en - consimtamant - enpdf.pdf
wp260_transparenta_en.pdf

ANSPDCP - clauze standard ro - decizie_167.pdf
ANSPDCP - decizie_cod_conduita.pdf
ANSPDCP - Decizie_nr_200-2015.pdf
ANSPDCP - DPO Notificari securizat online.pdf
ANSPDCP - Exemplu de Notificare Autoritate de supraveghere.pdf
ANSPDCP - Formular plangeri RGPD.pdf
ANSPDCP - Model raportate Brese securitate.pdf
ANSPDCP - model_plangere-alte_cazuri.pdf
ANSPDCP - model_plangere-drept_de_acces.pdf
ANSPDCP - model_plangere-drept_interventie.pdf
ANSPDCP - model_plangere-drept_opozitie.pdf
ANSPDCP - procedura_investigatii_2.07.pdf

Afis Informare Angajati - Clienti - GDPR.pdf
Training Curs Initiere in GDPR - Extras .pdf

DPO Organigrama Externalizat.png
DPO Organigrama Intern.png

Folderul Gratuit - wiki free 71 infografice

 
Recomandam Cursurile DPO Nasaud pentru toate persoanele care intra in contact cu datele personale
 Oferta limitata - Curs DPO Nasaud  redus pentru o scurta perioada de timp! Va invitam sa va formari un DPO Responsabil cu protectia datelor si sa urmati Curs DPO Nasaud organizat de Catedra Internationala Onorifica Jean Bart proiect realizat impreuna cu Academia ROmana in 2012 - Peste 750 de cursanti absolventi
La lansarea Cursului DPO, reprezentanta Autorității de reglementare - ANSPDCP a punctat faptul că desemnarea unui responsabil cu securitatea datelor cu caracter personal este obligatorie în sectorul public și recomandată în sectorul privat. "Desemnarea unui responsabilul cu protecția datelor este obligatorie în sectorul public, tuturor operatorilor, dar și persoanelor împuternicite." a explicat Oana Luisa Dumitru - Agerpres despre Cursurile DPO

Detalii despre Kit Politici GDPR Toolkit Politici GDPR
Detalii despre Kit Implementare GDPR Toolkit Documente GDPR
Detalii despre Kit GDPR DPO Un Toolkit pentru activitatea DPOului
Detalii despre Curs Formare DPO conform GDPR
Detalii despre Curs Initiare in GDPR
Detalii despre Kitul de Registre Obligatorii pentru conformitate la GDPR
Oferim Certificare pentru cei ce se formeaza ca DPO in cadrul Cursul DPO Nasaud Ofiter Protectie date personale prin Catredra Onorifica Interantionala Jean Bart, Eurolink, Asociatia CLDR

Recomandam persoanelor care utilizeaza datele personale din companie sa urmeze Cursurile DPO Nasaud Ofiter Protectie date personale organizat de Catredra Interantionala Jean Bart, Eurolink, Asociatia CLDR
Recomandam persoanelor care utilizeaza datele personale din companie sa urmeze Cursurile DPO Nasaud Ofiter Protectie date personale organizat de Catredra Interantionala Jean Bart, Eurolink, Asociatia CLDR

Noutăți despre GDPR & Cursurile DPO Nasaud

AGERPRES: Ce trebuie să ştie instituţiile publice, dar şi companiile private, referitor la Ofiţerul pentru Protecţia Datelor (DPO)?
Sever Avram: Având în vedere că Regulamentul UE 679/2016 se aplică de o lună de zile, considerăm că atât companiile private cât şi instituţiile publice trebuie să aibă deja numit un DPO, să îşi informeze personalul care intră în contact cu datele personale despre implicaţiile, restricţiile şi sancţiunile prevăzute de GDPR şi cel mai important, să îşi optimizeze modul de lucru, astfel încât organizaţia să respecte nivelul de conformitate la Regulament. Conform Legii 129/15.06.2018, Autoritatea de Supraveghere îşi va lărgi echipa de inspectori la 85, care vor soluţiona sesizările primite, dar care se vor putea sesiza din oficiu şi realiza controale inopinate, având posibilitatea de a aplica amenzi de până la 300.000 de euro.

De altfel, în ultima lună Autoritatea a sancţionat o serie din operatori de telefonie care nu au respectat prevederile GDPR şi s-a constatat că au încălcat drepturile persoanelor private şi că ar fi încercat să le ''influenţeze'' pentru obţinerea consimţământului în vederea comunicării de mesaje în scop de marketing. Evident, ulterior, organismele de justiţie vor avea ultimul cuvânt de spus în cazuri controversate.
AS - autor: Daniel Badea, editor: Andreea Marinescu, editor online: Gabriela Badea

Detalii: INTERVIU Avram (CLDR România): Nu s-a înţeles că GDPR nu constituie doar o problemă juridică, ci şi o chestiune de responsabilitate

Probleme la zi: Protecția datelor cu caracter personal
Azi la RRA:13.20 PROBLEME LA ZI. Aplicarea începand cu 25 mai 2018 a GDPR. Cum si ce date cu caracter personal se prelucrează şi se protejează.
Invitaţi în studio: Cristian Driga – expert Cert-Ro, Sever Avram – preşedinte executiv Asociaţia Comunităţilor Locale Riverane Dunării şi, prin telefon, Luiza Dumitru – şef birou Relaţii Internaţionale Autoritatea Natională pentru Supravegherea şi Protectia Datelor cu Caracter Personal şi Sorin Mierlea – preşedinte Asociatia Natională pentru Protectia Consumatorilor.
Producător Magda Zăvoianu. Realizator Pavel Ionescu

Detalii: Radio Romania Actualitati - Sever Avram – preşedinte executiv Asociaţia Comunităţilor Locale Riverane Dunării şi, prin telefon, Luiza Dumitru – şef birou Relaţii Internaţionale ANSPDCP

INTERVIU/Sever Avram (CLDR România): Respectarea Regulamentului General privind Protecţia Datelor nu ar trebui să panicheze pe nimeni AGERPRES: Există riscul ca anumite companii sau instituţii colectoare de date cu caracter personal să aibă probleme majore din cauza amenzilor prevăzute în GDPR? Sever Avram: În situaţia în care vor adopta şi urma proceduri logice şi stricte, respectarea GDPR nu ar fi cazul să panicheze pe nimeni. Dimpotrivă, mai ales în contextul unor posibile atacuri informatice, defecţiuni tehnice sau preluării de ştiri alarmiste sau false o judicioasă implementare a GDPR ar ajuta companiile, autorităţile sau instituţiile publice să lucreze cu un randament mult mai ridicat, cu un grad de risc mult redus şi în condiţii sporite de siguranţă, atât pentru angajaţi, cât şi pentru clienţi şi/sau beneficiarii serviciilor publice.

Detalii: Agerpres.ro Inverviu cu dl. prof. Sever Avram

Doar în urma unei pre-evaluări interne, care poate fi externalizată de către o Primărie unei forme de profil, se va putea decide în mod riguros numărul de persoane care vor face parte din structura aferentă ofiţerului DPO, în funcţie de numărul de instituţii coordonate sau subordonate, de mărimea fluxului de date personale, de filialele sau punctele de lucru arondate etc.

Detalii: BizLawyer.ro despre Curs DPO Nasaud

Cum întâmpină companiile private aplicarea GDPR?
Sever Avram: Faţă de mediul public instituţional, în sfera companiilor private se observă o conştientizare şi intenţia de aliniere la prevederile noului regulament, chiar dacă acest lucru nu s-a întâmplat din luna mai 2016 de când a fost adoptat Regulamentul de Parlamentul European şi publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, lăsându-se pe ultima sută de metri şi anume la momentul aplicării sale, 25 mai 2018. Da, din discuţiile purtate cu colaboratorii de la Iaşi, se pare că atât companiile mici, cât şi cele mijlocii au început să se intereseze şi să demareze procesele necesare de conformare la GDPR, chiar dacă sunt firme de talie mică, cu 2-3 angajaţi sau care au peste 50 sau 200 de angajaţi. O bună parte a reuşit să depăşească sintagma 'Doar nu mă va controla chiar pe mine!' şi au decis să nu îşi asume riscuri care ar putea să le aducă falimentul, dispariţia lor sau amenzi uriaşe, doar pentru că cineva ar putea interpreta anumite lucruri într-un fel sau altul. Au desemnat persoane care vor ocupa poziţia de DPO

Detalii: Investingromania.com despre Curs DPO Nasaud

Conform Regulamentului UE 2016/679 Art. 37 alin (1) lit. a), autorităţile sau organismele publice trebuie să aibă desemnat un DPO Responsabil cu protecţia datelor personale.

Detalii: BZV.ro despre Curs DPO Nasaud

Conform iniţiatorilor programului, cursurile de instruire, perfecţionare, responsabilizare şi analiză pentru certificarea personalului afectat în calitate de Data Protection Officer (DPO) sunt realizate şi transmise într-un limbaj accesibil, cu aplicaţii practice, oferite prin CIO-SUERD.
Proiectul vizează, de asemenea, modalitatea de aliniere la prevederile articolelor 37 - 39 din Regulamentul General privind Protecţia Datelor (General Data Protection Regulation - GDPR), cu privire la obligaţia formării de bază a angajaţilor care utilizează date personale şi obligaţia de desemnare de către companii şi instituţii a unui DPO.

Detalii: Agerpres.ro despre Curs DPO Nasaud

Conform iniţiatorilor programului, cursurile de instruire, perfecţionare, responsabilizare şi analiză pentru certificarea personalului afectat în calitate de Data Protection Officer (DPO) sunt realizate şi transmise într-un limbaj accesibil, cu aplicaţii practice, oferite prin CIO-SUERD.
Pentru o mai bună abordare și o înțelegere mai aprofundată a materiei incluse în cursul DPO precizăm faptul ca s-a luat în considerarea un nivel de start de începător pentru modul de prezentare a informației iar aceasta a fost însoțită de exemple practice, modele și documente exemplificative (editabile) care acopera majoritatea documentelor necesare desfasurarii activitatii DPO Ofiterului pentru Protectia Datelor Personale.

Detalii: Comunicatedepresa.net despre Curs DPO Nasaud

Reprezentanta Autorităţii de reglementare a punctat faptul că desemnarea unui responsabil cu securitatea datelor cu caracter personal este obligatorie în sectorul public şi recomandată în sectorul privat.
"Desemnarea unui responsabilul cu protecţia datelor este obligatorie în sectorul public, tuturor operatorilor, dar şi persoanelor împuternicite." a explicat Oana Luisa Dumitru.

Detalii: RomaniaLibera.ro despre Curs DPO Nasaud

Trainerii au lucrat de-a lungul timpului cu oamenii și cu probleme legate de protecția datelor cu caracter personal în situații precum: evaluarea impactului pierderii confidențialității (DPIA – Data Privacy Impact Assessment), transfer internațional de date, managementul riscului informațional (identificare, analiza, evaluare și tartare a riscurilor) conform cu standardele ISO, implementarea unor politici de protecție a datelor cu caracter personal, monitorizarea angajaților etc.

Detalii: CLDR.ro despre Curs DPO Nasaud

Trainerii au lucrat de-a lungul timpului cu oamenii și cu probleme legate de protecția datelor cu caracter personal în situații precum: evaluarea impactului pierderii confidențialității (DPIA – Data Privacy Impact Assessment), transfer internațional de date, managementul riscului informațional (identificare, analiza, evaluare și tartare a riscurilor) conform cu standardele ISO, implementarea unor politici de protecție a datelor cu caracter personal, monitorizarea angajaților etc.

Detalii: CLDR.ro despre Curs DPO Nasaud

Participanţii primesc, în urma unei evaluări finale, Certificatul de Absolvire cu anexa detaliată a modulelor şi modalitatea de evaluare, eliberat de Catedra Internaţională Onorifică „Jean Bart”, precum şi suportul tehnic şi logistic al Euro Market Solutions. Prin participarea la acest curs, organizaţiile pot demonstra conformitatea cu articolul 37-39 din Regulamentul GDPR cu privire la obligaţia formării de bază a angajaţilor care utilizează date personale şi obligaţia desemnării unui DPO Ofiţer Protecţia Datelor.

Detalii: ZiarulFaclia.ro despre Curs DPO Nasaud

Organizatiile din Romania pot aplica, de luni, la programul de formare a personalului pentru Ofiter de Protectia Datelor
Conform iniţiatorilor programului, cursurile de instruire, perfecţionare, responsabilizare şi analiză pentru certificarea personalului afectat în calitate de Data Protection Officer (DPO) sunt realizate şi transmise într-un limbaj accesibil, cu aplicaţii practice, oferite prin CIO-SUERD.

Detalii: Cluj-AM.ro despre Curs DPO Nasaud

În data de 16 Februarie 2018, a avut loc lansarea oficială a Cursului DPO la Biblioteca Academiei Române și s-a bucurat de sustinerea și prezenta dnei Oana Luisa Dumitru, şef Birou Relaţii Internaţionale în Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), dl Ion VACIU – Președintele Consiliului Consultativ IT&C, Dr Cornel LEPĂDATU – Directorul Bibliotecii Academiei Române, Dna Carmen DOBRE – Biroul de Presă al Academiei Române, Prof. Gheorghe DUDA – Vicepreședinte RENAR/CLDR, Dl Sandu ZAMFIRESCU – KM Specialist – Asociația CLDR, Prof. Sever AVRAM – Coordonator General CIO-SUERD

Detalii: Agerpres.ro despre Lansare Curs DPO Nasaud

Nu rata, Inscrie-te acum la Curs DPO ONLINE din Nasaud
 


Stiri GDPR

Cum se aplica GDPR in Romania

Celebrul Regulament European 679/2016 (GDPR) care reglemenetează protecția datelor cu caracter personal, a fost adoptat pentru a reprezenta un instrument legislativ care să forțeze medi...


Au inceput controalele de conformitate la GDPR

Conform Regulamentului European 679/2016 – GDPR se solicită fiecărei organizații care procesează date cu caracter personal, să fie responsabile și să își demonstreze conformitatea...


Incalcarea dreptului la intimitate a chiriasului prin GDPR

Un chiriaș s-a plâns că propietarul a pus numele său pe eticheta soneriei propietății (n.r.: de la apartament/casă), fapt ce i-ar încălca drpeturile sale la viață privată, intimi...


Demisia șefei ANSPCD

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, consideră că şefa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), Ancuţa Gianina Opre,...


Amenzi și măsuri corective aplicate de ANSPDCP pentru nerespectarea și neconformitatea la GDPR

În prima parte a anului 2018, în baza legii 677/2001 și ulterior a Regulamentului General Pentru Protecția Datelor Personale – GDPR și a Legii 190/2018 de aplicare a GDPR în România...


Angajat dintr-un service auto condamnat la șase luni de închisoare cu executare, pentru utilizarea datelor personale ilegal și nerespectare GDPR

Un angajat care activa în industria auto, mai exact lucra într-un service auto, a fost condamnat la șase luni de închisoare cu executare pentru că a încălcat regimul datelor cu cara...


OFICIAL: Clarificări referitoare la sesizarea primită de ANSPDCP în cazul Rise Project

Având în vedere informațiile și articolele apărute în spațiul public referitoare la sesizarea primită de ANSPDCP în cazul Rise Project, precizăm următoarele: Ca urmare a sesiză...


Șefa ANSPDCP nu pricepe legislația: a înțeles „sau” din legea privind GDPR ca „și”, apoi a năvălit peste Rise Project

NSPDCP a emis niște așa zise clarificări referitoare la sesizarea primită de ANSPDCP în cazul Rise Project. Astfel suspecta de corupție Ancuța Opre susține că : „În ceea ce prive...


Rise Project: Autoritatea pentru protecția datelor ne cere divulgarea surselor în cazul #TeleormanLeaks

Jurnaliștii de la Rise Project susțin că, în urma publicării primelor informații din valiza pe care ar fi găsit-o un localnic într-o zonă rurală din Teleorman, Autoritatea Naționa...


Cum explica șefa de la Protecția datelor că a stat într-una din casele pe care le-ar fi primit drept mită Marian Vanghelie

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), intrată în ultimele zile în atenția publică pentru datele cerute jurnaliștilor de la Ris...




Stirile ProTV: Firmele, obligate să protejeze datele personale ale românilor. Amenzile sunt uriaşe
iLikeIT:
Cum ne putem proteja datele persoanele
Antena1:
Românii, imprudenți cu datele personale
 
 
Curs DPO Nasaud
Cursuri DPO Nasaud
Cursuri Ofiter protectia datelor Nasaud
Curs formare DPO Nasaud
Curs acreditate DPO Nasaud

Privacy Policy