* Cursuri DPO Azuga Curs DPO Training GDPR Curs GDPR pentru pers
Profita de oportunitatea de a urma ONLINE Cururi de formare DPO <? echo Azuga;?> Ofiter de Protectie a Datelor pusa la dispozitie de Catedra Internationala Onorifica Jean Bart prin Cursul DPO ce poate fi urmat online chiar daca te afli in Azuga
Cursuri DPO Azuga
Afla GRAUIT daca trebuie sa te aliniezi la GDPR AUDIT GDPR pentru respectarea Regulamentului UE 679/2016 Servicii de aliniere si conformitate GDPR DPO Responsabil Protectia Datelor Caracter Personal Servicii de externalizare DPO Responsabil Protectia Datelor Caracter Personal Servicii de aliniere la GDPR al siteului web sau magazinlului online Curs DPO Formare Responsabil Protectia Datelor cu caracter personal conform cu Regulamentul GDPR Curs GDPR pentru avizarea si informarea pesoanelor care intra in contact cu DATELE cu caracter personal Toolkituri GDPR DPO modele, documente, sabloane, exemple si registre pentru conformitate
Cursuri GDPR Azuga

ONLINE Curs GDPR pentru personalul auxiliar DPO Cursuri GDPR Azuga GDPR Azuga

Cui se adreseasa acest Curs GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor din Azuga

Adoptarea și conformitatea la prevederile GDPR sunt parte a legislației adoptate și de România, prevăzând pentru cei care vor intra în contact cu Date cu Caracter Persnal, să dețină și să demonstreze anumite capacități și abilități care pot fi acumulate și dovedite în mod indirect prin frecventarea unor cursuri de training.

Recomandăm ca persoanele cheie din companie și cele care au contact cu date cu caracter personal sa urmeze Cursul pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor pentru a fi puse în temă cu prevederile GDPR și activitatea noului coleg, Ofițerul pentru Protecția Datelor, prin urmarea cursului Inițiere în GDPR.

Aplicarea Noului Regulament European pune sub lupă modul de getionare al datelor cu caracter personal și aduce sancțiuni uriașe pentru cazurile în care se înclacă drepturile persoanelor vizate sau dacă există breșe de securiate pin care se pierd sau expun date cu caracter personal.

Pentru evitarea acestor sancțiuni uriașe, care pot duce chiar la suspenadrea activității, organizația trebuie să se asigure că și-a modificat modul de lucru (atât cu anganjații, clienții cât și cu partenerii - furnizorii) și păestrează un grad de conformitate cu prevederile regulamentului GDPR [Vezi oferta de aliniere la GDPR]

Urmarea in organizația dumneavoastră a cursului GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor se recomandă pentru punerea în vedere, informarea și evitarea răspunsurilor clasice ”Nu am știut”, ”Nu mi-a spuns nimeni”, ”Conducerea nu ne-a informat” precum și informarea despre activitatea și autoritatea noului coleg, DPO - Ofițerul pentru Protecția Datelor

Astfel, Cursul GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor devine un instrument prin care angajatorul poate acționa și sancționa angajatul în cazul în care acesta nu respectă prevederile GDPR sau nu manevrează/gestionează corespunzător informații și documente care conțin DATE PERSONALE

Totodată, prin participarea angajaților la acest curs, instituția/compania va putea demonstra conformitatea conform prevederilor Art. 37, Art. 39 (b) și Art. 47 (2)(n) din Regulamentul Uniunii Europene 679/2016 - GDPR.

Orice companie/instituție care solicită cardul de identitate, adeverință de la medic, face un contract cu datele unui cetățean, are un site unde acesta își face un cont și foarte multe alte situații, trebuie să aibă desemnat acest DPO și cel mai important trebuie să aibă proceduri și mijloace prin care să poată să asigure drepturile cetățenilor: să le furnizeze un raport cu privire la data, scopul și valabilitatea pentru care a fost obținut, un consimțământ de colectare și/sau prelucrare a datelor, să poată să îl șteargă din evidențele sale. Trebuie minimizate datele colectate și afișate - în cazul când legea obligă să fie facute publice anumte informații (anunțuri, datorinici, căsătorii, etc).

Cursul GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor se desfășoara online care poate fi condensat pe durata a două zile, incluzând evaluarea online a asimilării cunoștințelor. La finalul cursului, participanții vor primi un CERTIFICAT DE INSTRUIRE (nu diplomă de participare) și Anexa de Studii care certifică instruirea persoanelor vizate în conformitate cu prevederile GDPR

Din lipsa acută de timp a participantilor și pentru a menține costurile cât mai reduse, au fost excluse sesiunile live și astfel nu am mai limitat cursanții la anumite intervale orare, permițându-le sa acceseze și să parcurgă materia conform disponibilității agendei fiecăruia.

Puteți vizualiza un material demonstrativ din GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor apăsând butonul Descarcă Demo Curs GDPR

Costuri de participare la Curs online GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor

Costul de participare este format din costul de baza, ce include 1 licență, la care puteți adauga câte licențe sunt necesare pentru fiecare angajat din organizație care intră în contact cu Date cu Caracter Personal

Costul cursului GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor reprezintă Taxa de înscriere, participare și emiterea diplomei.

Costul standard este in valoare de 750 lei + licențele suplimentare, dar pentru o scurtă perioadă de timp îl oferim la prețul promoțional de doar 600 LEI + 100 pentru fiecare licență suplimentară.


Înscrie-te acum la Curs Instruire in GDPR ONLINE din Azuga

Facilități și discount-uri pentru cursul de GDPR

Vă prezentăm lista facilităților oferite pentru Cursul GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor din Azuga:
  • -10% - Unitățile Administrativ Teritoriale, Consilii Județene, Direcții și Servicii subordonate* Azuga
  • -10% - Instituții publice, Spitale de stat (exclus SA, SRL, Regii Autonome)* din
  • -10% - ONG-uri din Azuga
  • -10% - Persoane fizice - dacă se înscriu mimim 2 persoane odata din Azuga

Oferim un comision in valoare de 10% dacă ne recomandați către alte persoane si aceste recomandari se concretizeaza prin inregistrarea la curs si achitarea taxelor de participare.
* Oferta este in limita disponibilităților, Programul de susținere al UATurilor este susținut de Euro Market Solutions srl si are un buget limitat
Atenție: Reducerile de mai sus nu se cumuleaza și nu se pot aplica dacă pretul standard este inclus într-un pachet promoțional sau dacă beneficiază de un redus! Se aplică doar reduceri de volum.
Ultima actualizare 16.06.2018  


Reduceri pentru comenzi de volum

Aceste reduceri de volum se aplică cumulativ cu reducerile enunțate de mai sus doar pentru Cursul GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor din Azuga

  • - 5% pentru un număr de peste 5 persoane - licențe
  • -10% pentru un număr de peste 15 persoane - licențe
  • -15% pentru un număr de peste 30 persoane - licențe
  • -25% pentru un număr de peste 50 persoane - licențe

Plata în rate fără dobândă

Acum puteți achita Toolkitul cu plata cu cardul de cumparaturi în 3, 6, 12 sau 24 de rate fără dobândă, în funcție de cardul dvs.

Pentru a achițiționa cu plata în rate fără dobânda trebuie să comandați Toolkitul GDPR pt. DPO prin platforma eMAG.ro - click în imaginea alăturată

Plata in rate fara dobanda pentru Toolkit GDPR pt DPO

Comandați Toolkit DPO prin SCIAP

Comanda ferma se poate realiza prin platforma națională de achiziții publice SCIAP, iar plata se va efectua in contul din Trezorerie

Nr-Referință CURS-GDPR CPV 80530000-8 - Euro market Solutions srl
Achizitie  Toolkit DPO prin SCIAP pentru Institutii Publice

Serii noi și Înscrieri la Cursul de GDPR

IN FIECARE SE ZI SE ORGANIZEAZA SERII NOI
Pentru înscrieri trebuie să completați formularul din linkul următor: Formular înscriere Gratuita la Cursul GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor

Înscrie-te acum la Curs Instruire in GDPR ONLINE din Azuga

Modul de desfășurare a Cursului de GDPR

Cum se desfășoară efectiv Cursul GDPR in Azuga? Acest CURS de GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor din Azuga a fost gândit pentru a veni în ajutorul dvs. rezolvând probleme costurilor de deplasare și a timpului! Vă prezentăm pașii care descriu modul de desfășurare efectiva a cursurilor

  • Completați formularul de înscriere
  • Confirmați achitarea facturii proforme
  • Veți primi datele de conectare în platfoma online de e-learning
  • Accesați contul dvs. și descărcați materialele puse la dispozitie - când aveți dvs timp
  • Parcurgeți materia și suportul de curs
  • Parcurgeți materia și suportul de curs
  • În cca 7-10 zile veți primi la adresa poștală indicată documentele: Diploma de instruire și Anexa de intruire
  • Timp de 6 luni aveți posibilitatea de a putea descărca materiale suplimentare încarcate pe platformă

Înscrie-te acum la Curs Instruire in GDPR ONLINE din Azuga 
 
Recomandam Cursurile DPO Azuga pentru toate persoanele care intra in contact cu datele personale

De ce sa te formezi ca DPO si sa urmezi Cursul de DPO Azuga Ofiter pentru protectia datelor?

Cursul DPO este ONLINE, chiar dacă esti în Azuga și reprezintă un program de instruire, de pregătirea continuă, de creșterea nivelului de expertiză, de perfecționare, responsabilizare și analiză pentru certificarea personalului in vederea ocupării funcției de DPO Responsabil cu protectia datelor conform prevederilor legislative si a codului COR 242231 fiind realizat și transmis într-un limbaj accesibil, cu aplicații practice, oferit prin Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD), proiect fondat de Fundația EUROLINK - Casa Europei în parteneriat cu Academia Română.

  • Veți putea activa ca DPO în cadrul oricărei companii, ca DPO Externalizat
  • Veți putea presta o meserie de viitor pentru care în prezent nu există concurență
  • Obtineți un certificat de absolvire a cursurilor de DPO
  • După evaluarea finală veți primi certificatul de absolvire care atestă faptul că detineți cunoștințele necesare și puteți ocupă funcția de DPO
  • Vă puneți la punct cu legislația și normele de aplicare a GDPR
  • Beneficiați de programa de studiu detaliată și structurată tematic, având la dispoziției suficient timp (6 luni) pentru a parcurge faza de evaluare, dar și pentru a descărca documente noi încărcate în platformă
  • Veți putea securiza și proteja interesele companiei contractate sau în cadrul căreia lucrați
  • Cursul este presarat cu EXEMPLE PRACTICE pentru a vă ajuta să întelegeți ce aveți de făcut în diverse situații
  • Atașat Cursului DPO veți regăsi materiale necesare (editabile și personabilizabile) pentru a putea să vă desfășurați activitatea de DPO
IMPORTANT: După evaluarea finală, cursantul va primi Certificatul de absolvire și anexa curiculara prin care demonstrează dobândirea cunoștintelor de specialitate conform prevederilor legislative si a codului COR 242231.

Cui se adreseaza cursul DPO Azuga?

Cursurile de DPO Azuga Ofiter Date Personale se adreseaza atât celor care doresc să se FORMEZE cât și persoanelor care doresc SĂ CUNOASCĂ ÎN PROFUNZIME rolul, responsabilitățile și implicările acestei noi poziții
Recomandăm ca aceste cursuri să fie urmate de următoarele categorii de persoane:
  • Persoanele care doresc să activeze și să profeseze ca DPO - Ofițer pentru Protecția Datelor
  • Managerilor seniori responsabili cu protecția datelor personale în cadrul intreprinderilor
  • Manageri de proiect, consultanți ce doresc să își asigure o baza pentru sustinerea organizației în implementarea și alinierea la GDPR
  • Persoanelor responsabile cu managementul riscurilor
  • Membrilor securității informației, a managementului incidentelor și echipei de continuitate a afacerii
  • Expertilor de conformitate și expertilor tehnici ce își doresc să se pregătească ca DPO
  • Consilierilor în securitatea datelor personale
  • Persoanelor însărcinate cu gestionarea resurselor umane, inclusiv gestionarea datelor personale ce țin de departamentul resurselor umane
  • Companii de IT ce doresc să funizeze software și soluții care să sprijine implementarea normelor GDPR
  • Persoana desemnată ca OPERATOR în cadrul companiei/instituției dvs.

Cum se desfășoară efectiv Cursul DPO Azuga?

Acest CURS DPO Azuga a fost gândit pentru a veni în ajutorul dvs. rezolvând probleme costurilor de deplasare și a timpului!
Vă prezentăm pașii care descriu modul de desfășurare efectiva a cursurilor
  • Completați formularul de înscriere
  • Confirmați achitarea facturii proforme
  • Veți primi datele de conectare în platfoma online de e-learning
  • Accesați contul dvs. și descărcați materialele puse la dispozitie - când aveți dvs timp
  • Parcurgeți materia și suportul de curs
  • Completați online formularul de evaluare (nu are limită de timp pentru completare) - când considerați că sunteți pregătit(-ă) (aveți timp 6 luni) - puteti completa formularul de 3 ori, veți primi pe e-mail formularul de evaluare pentru aprofundare
  • Dacă NU ați atins cele 7/12 puncte, veți fi informat pentru a recompleta formularul
  • Dacă AȚI atins minim cele 7/12 puncte, veți fi informat de rezultatele dvs. și de faptul că ați trecut evaluarea
  • În cca 7-10 zile veți primi la adresa poștală indicată documentele: Certificatul de absolvire, anexa de studii, factura fiscală, contractul de studii, voucherul de servicii (daca e cazul)
  • Timp de 6 luni aveți posibilitatea de a putea descărca materiale suplimentare încarcate pe platformă

Certificare finală în cadrul cursului DPO Azuga

Cursul DPO oferit de inițiatori și lansat cu sprijinul direct al Academiei Române și al ANSPDCP - Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal se prezintă ca un curs inter-disciplinar și preponderent practic ce se încadrează în recomandarea Comisiei Europene pentru ”long life learning education” - învățare continuă pe tot parcursul vieții. În acest sens, menționăm că însăși Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD) a fost creată în parteneriat cu Academia Română, în anul 2012, şi cu amabilul sprijin în favoarea internaționalizării noilor abordări educaționale din partea Ministerului Educației și Cercetării și că Fundația EUROLINK-Casa Europei, care a inițiat-o, este și Membră a Rețelei European Network for Education and Training (Germania).


La final, absolvenții care au depăsit faza de evaluare a cunoștințelor dobândite, primesc Certificatul de Absolvire, fiind însoțit de supliment descriptiv Anexă de studii ce detaliază programa parcursă și modul de evaluare.

Certificatul de absolvire este eliberat în co-tutelă de Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD), proiect fondat în parteneriat cu Academia Română (anul 2012), Departamentul de Formare și Consiliere al Asociației CLDR România, precum și cu suportul tehnic și logistic al Euro Market Solutions.


CURSUL de Formare DPO este în conformitate cu prevederile GDPR - Considerentul 97 unde se specifică faptul că persoana responsabilă cu protecția datelor personale trebuie să aibă cunoștinte de specialiate din dreptul și practicile din domeniul protecției datelor.

Până în prezent, peste 600 de persoane au absolvit deja cursurile catedrei internaționale în diverse centre universitare din țară.

 Profita de oferta Ready to learn - Curs DPO Azuga  redus la doar 1250 lei! Oferta Limitata
Curs GDPR Instruire si initiere personal Azuga
Recomandam Cursurile DPO Azuga pentru toate persoanele care intra in contact cu datele personale
Recomandam persoanelor care utilizeaza datele personale din companie sa urmeze Cursurile DPO Azuga Ofiter Protectie date personale organizat de Catredra Interantionala Jean Bart, Eurolink, Asociatia CLDR
Recomandam persoanelor care utilizeaza datele personale din companie sa urmeze Cursurile DPO Azuga Ofiter Protectie date personale organizat de Catredra Interantionala Jean Bart, Eurolink, Asociatia CLDR
La lansarea Cursului DPO, reprezentanta Autorității de reglementare - ANSPDCP a punctat faptul că desemnarea unui responsabil cu securitatea datelor cu caracter personal este obligatorie în sectorul public și recomandată în sectorul privat. "Desemnarea unui responsabilul cu protecția datelor este obligatorie în sectorul public, tuturor operatorilor, dar și persoanelor împuternicite." a explicat Oana Luisa Dumitru - Agerpres despre Cursurile DPO



NU UITA SA ADUCI LA CUNOSTINTA ANGAJATILR NOILE LOR DREPTURI!!!!

Descarca GRAUIT un AFIS

care trebuie afisat la avizierul companiilor si institutiilor pentru informarea angajatilor, clientilor, vizitatorilor de noile reglementari ale GDPR

Noutăți despre cursului DPO Azuga

AGERPRES: Ce trebuie să ştie instituţiile publice, dar şi companiile private, referitor la Ofiţerul pentru Protecţia Datelor (DPO)?
Sever Avram: Având în vedere că Regulamentul UE 679/2016 se aplică de o lună de zile, considerăm că atât companiile private cât şi instituţiile publice trebuie să aibă deja numit un DPO, să îşi informeze personalul care intră în contact cu datele personale despre implicaţiile, restricţiile şi sancţiunile prevăzute de GDPR şi cel mai important, să îşi optimizeze modul de lucru, astfel încât organizaţia să respecte nivelul de conformitate la Regulament. Conform Legii 129/15.06.2018, Autoritatea de Supraveghere îşi va lărgi echipa de inspectori la 85, care vor soluţiona sesizările primite, dar care se vor putea sesiza din oficiu şi realiza controale inopinate, având posibilitatea de a aplica amenzi de până la 300.000 de euro.

De altfel, în ultima lună Autoritatea a sancţionat o serie din operatori de telefonie care nu au respectat prevederile GDPR şi s-a constatat că au încălcat drepturile persoanelor private şi că ar fi încercat să le ''influenţeze'' pentru obţinerea consimţământului în vederea comunicării de mesaje în scop de marketing. Evident, ulterior, organismele de justiţie vor avea ultimul cuvânt de spus în cazuri controversate.
AS - autor: Daniel Badea, editor: Andreea Marinescu, editor online: Gabriela Badea

Detalii: INTERVIU Avram (CLDR România): Nu s-a înţeles că GDPR nu constituie doar o problemă juridică, ci şi o chestiune de responsabilitate

Probleme la zi: Protecția datelor cu caracter personal
Azi la RRA:13.20 PROBLEME LA ZI. Aplicarea începand cu 25 mai 2018 a GDPR. Cum si ce date cu caracter personal se prelucrează şi se protejează.
Invitaţi în studio: Cristian Driga – expert Cert-Ro, Sever Avram – preşedinte executiv Asociaţia Comunităţilor Locale Riverane Dunării şi, prin telefon, Luiza Dumitru – şef birou Relaţii Internaţionale Autoritatea Natională pentru Supravegherea şi Protectia Datelor cu Caracter Personal şi Sorin Mierlea – preşedinte Asociatia Natională pentru Protectia Consumatorilor.
Producător Magda Zăvoianu. Realizator Pavel Ionescu

Detalii: Radio Romania Actualitati - Sever Avram – preşedinte executiv Asociaţia Comunităţilor Locale Riverane Dunării şi, prin telefon, Luiza Dumitru – şef birou Relaţii Internaţionale ANSPDCP

INTERVIU/Sever Avram (CLDR România): Respectarea Regulamentului General privind Protecţia Datelor nu ar trebui să panicheze pe nimeni AGERPRES: Există riscul ca anumite companii sau instituţii colectoare de date cu caracter personal să aibă probleme majore din cauza amenzilor prevăzute în GDPR? Sever Avram: În situaţia în care vor adopta şi urma proceduri logice şi stricte, respectarea GDPR nu ar fi cazul să panicheze pe nimeni. Dimpotrivă, mai ales în contextul unor posibile atacuri informatice, defecţiuni tehnice sau preluării de ştiri alarmiste sau false o judicioasă implementare a GDPR ar ajuta companiile, autorităţile sau instituţiile publice să lucreze cu un randament mult mai ridicat, cu un grad de risc mult redus şi în condiţii sporite de siguranţă, atât pentru angajaţi, cât şi pentru clienţi şi/sau beneficiarii serviciilor publice.

Detalii: Agerpres.ro Inverviu cu dl. prof. Sever Avram

Doar în urma unei pre-evaluări interne, care poate fi externalizată de către o Primărie unei forme de profil, se va putea decide în mod riguros numărul de persoane care vor face parte din structura aferentă ofiţerului DPO, în funcţie de numărul de instituţii coordonate sau subordonate, de mărimea fluxului de date personale, de filialele sau punctele de lucru arondate etc.

Detalii: BizLawyer.ro despre Curs DPO Azuga

Cum întâmpină companiile private aplicarea GDPR?
Sever Avram: Faţă de mediul public instituţional, în sfera companiilor private se observă o conştientizare şi intenţia de aliniere la prevederile noului regulament, chiar dacă acest lucru nu s-a întâmplat din luna mai 2016 de când a fost adoptat Regulamentul de Parlamentul European şi publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, lăsându-se pe ultima sută de metri şi anume la momentul aplicării sale, 25 mai 2018. Da, din discuţiile purtate cu colaboratorii de la Iaşi, se pare că atât companiile mici, cât şi cele mijlocii au început să se intereseze şi să demareze procesele necesare de conformare la GDPR, chiar dacă sunt firme de talie mică, cu 2-3 angajaţi sau care au peste 50 sau 200 de angajaţi. O bună parte a reuşit să depăşească sintagma 'Doar nu mă va controla chiar pe mine!' şi au decis să nu îşi asume riscuri care ar putea să le aducă falimentul, dispariţia lor sau amenzi uriaşe, doar pentru că cineva ar putea interpreta anumite lucruri într-un fel sau altul. Au desemnat persoane care vor ocupa poziţia de DPO

Detalii: Investingromania.com despre Curs DPO Azuga

Conform Regulamentului UE 2016/679 Art. 37 alin (1) lit. a), autorităţile sau organismele publice trebuie să aibă desemnat un DPO Responsabil cu protecţia datelor personale.

Detalii: BZV.ro despre Curs DPO Azuga

Conform iniţiatorilor programului, cursurile de instruire, perfecţionare, responsabilizare şi analiză pentru certificarea personalului afectat în calitate de Data Protection Officer (DPO) sunt realizate şi transmise într-un limbaj accesibil, cu aplicaţii practice, oferite prin CIO-SUERD.
Proiectul vizează, de asemenea, modalitatea de aliniere la prevederile articolelor 37 - 39 din Regulamentul General privind Protecţia Datelor (General Data Protection Regulation - GDPR), cu privire la obligaţia formării de bază a angajaţilor care utilizează date personale şi obligaţia de desemnare de către companii şi instituţii a unui DPO.

Detalii: Agerpres.ro despre Curs DPO Azuga

Conform iniţiatorilor programului, cursurile de instruire, perfecţionare, responsabilizare şi analiză pentru certificarea personalului afectat în calitate de Data Protection Officer (DPO) sunt realizate şi transmise într-un limbaj accesibil, cu aplicaţii practice, oferite prin CIO-SUERD.
Pentru o mai bună abordare și o înțelegere mai aprofundată a materiei incluse în cursul DPO precizăm faptul ca s-a luat în considerarea un nivel de start de începător pentru modul de prezentare a informației iar aceasta a fost însoțită de exemple practice, modele și documente exemplificative (editabile) care acopera majoritatea documentelor necesare desfasurarii activitatii DPO Ofiterului pentru Protectia Datelor Personale.

Detalii: Comunicatedepresa.net despre Curs DPO Azuga

Reprezentanta Autorităţii de reglementare a punctat faptul că desemnarea unui responsabil cu securitatea datelor cu caracter personal este obligatorie în sectorul public şi recomandată în sectorul privat.
"Desemnarea unui responsabilul cu protecţia datelor este obligatorie în sectorul public, tuturor operatorilor, dar şi persoanelor împuternicite." a explicat Oana Luisa Dumitru.

Detalii: RomaniaLibera.ro despre Curs DPO Azuga

Trainerii au lucrat de-a lungul timpului cu oamenii și cu probleme legate de protecția datelor cu caracter personal în situații precum: evaluarea impactului pierderii confidențialității (DPIA – Data Privacy Impact Assessment), transfer internațional de date, managementul riscului informațional (identificare, analiza, evaluare și tartare a riscurilor) conform cu standardele ISO, implementarea unor politici de protecție a datelor cu caracter personal, monitorizarea angajaților etc.

Detalii: CLDR.ro despre Curs DPO Azuga

Trainerii au lucrat de-a lungul timpului cu oamenii și cu probleme legate de protecția datelor cu caracter personal în situații precum: evaluarea impactului pierderii confidențialității (DPIA – Data Privacy Impact Assessment), transfer internațional de date, managementul riscului informațional (identificare, analiza, evaluare și tartare a riscurilor) conform cu standardele ISO, implementarea unor politici de protecție a datelor cu caracter personal, monitorizarea angajaților etc.

Detalii: CLDR.ro despre Curs DPO Azuga

Participanţii primesc, în urma unei evaluări finale, Certificatul de Absolvire cu anexa detaliată a modulelor şi modalitatea de evaluare, eliberat de Catedra Internaţională Onorifică „Jean Bart”, precum şi suportul tehnic şi logistic al Euro Market Solutions. Prin participarea la acest curs, organizaţiile pot demonstra conformitatea cu articolul 37-39 din Regulamentul GDPR cu privire la obligaţia formării de bază a angajaţilor care utilizează date personale şi obligaţia desemnării unui DPO Ofiţer Protecţia Datelor.

Detalii: ZiarulFaclia.ro despre Curs DPO Azuga

Organizatiile din Romania pot aplica, de luni, la programul de formare a personalului pentru Ofiter de Protectia Datelor
Conform iniţiatorilor programului, cursurile de instruire, perfecţionare, responsabilizare şi analiză pentru certificarea personalului afectat în calitate de Data Protection Officer (DPO) sunt realizate şi transmise într-un limbaj accesibil, cu aplicaţii practice, oferite prin CIO-SUERD.

Detalii: Cluj-AM.ro despre Curs DPO Azuga

În data de 16 Februarie 2018, a avut loc lansarea oficială a Cursului DPO la Biblioteca Academiei Române și s-a bucurat de sustinerea și prezenta dnei Oana Luisa Dumitru, şef Birou Relaţii Internaţionale în Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), dl Ion VACIU – Președintele Consiliului Consultativ IT&C, Dr Cornel LEPĂDATU – Directorul Bibliotecii Academiei Române, Dna Carmen DOBRE – Biroul de Presă al Academiei Române, Prof. Gheorghe DUDA – Vicepreședinte RENAR/CLDR, Dl Sandu ZAMFIRESCU – KM Specialist – Asociația CLDR, Prof. Sever AVRAM – Coordonator General CIO-SUERD

Detalii: Agerpres.ro despre Lansare Curs DPO Azuga
Nu rata, înscrie-te acum la Curs DPO ONLINE din Azuga
Înscrie organizatia ta la Curs Instruire in GDPR ONLINE din Azuga
Comanda acum Toolkit GDPR pt DPO



Stirile ProTV: Firmele, obligate să protejeze datele personale ale românilor. Amenzile sunt uriaşe
iLikeIT:
Cum ne putem proteja datele persoanele
Antena1:
Românii, imprudenți cu datele personale
 
 
Curs DPO Azuga
Cursuri DPO Azuga
Cursuri Ofiter protectia datelor Azuga
Curs formare DPO Azuga
Curs acreditate DPO Azuga

Privacy Policy