Profita de oportunitatea de a urma ONLINE Cursuri GDPR Frasin vizand Protectia Datelor Personale oferite de Catedra Internationala Onorifica Jean Bart prin online chiar daca te afli in Frasin

Curs GDPR Informare pentru personalul auxiliar DPO Cursuri GDPR Frasin redus la 600 lei

Atentie: Acest curs nu este Cursul pentru formarea unui DPO - Responsabil cu protectia datelor!

Cui se adreseasa acest Curs GDPR de Informare pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor Frasin

Adoptarea și conformitatea la prevederile GDPR sunt parte a legislației adoptate și de România, prevăzând pentru cei care vor intra în contact cu Date cu Caracter Personal, să dețină și să demonstreze anumite capacități și abilități care pot fi acumulate și dovedite în mod indirect prin frecventarea unor cursuri de training.

Recomandăm ca persoanele cheie din companie și cele care au contact cu date cu caracter personal sa urmeze Cursul pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor pentru a fi puse în temă cu prevederile GDPR și activitatea noului coleg, Responsabilul pentru Protecția Datelor, prin urmarea cursului Inițiere în GDPR.


Aplicarea Noului Regulament European pune sub lupă modul de getionare al datelor cu caracter personal și aduce sancțiuni uriașe pentru cazurile în care se înclacă drepturile persoanelor vizate sau dacă există breșe de securiate pin care se pierd sau expun date cu caracter personal.

Pentru evitarea acestor sancțiuni uriașe, care pot duce chiar la suspenadrea activității, organizația trebuie să se asigure că și-a modificat modul de lucru (atât cu anganjații, clienții cât și cu partenerii - furnizorii) și păestrează un grad de conformitate cu prevederile regulamentului GDPR [Vezi oferta de aliniere la GDPR]

Urmarea in organizația dumneavoastră a cursului GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor se recomandă pentru punerea în vedere, informarea și evitarea răspunsurilor clasice ”Nu am știut”, ”Nu mi-a spuns nimeni”, ”Conducerea nu ne-a informat” precum și informarea despre activitatea și autoritatea noului coleg, DPO - Ofițerul pentru Responsabilul cu Protectia Datelor

Astfel, Cursul GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor devine un instrument prin care angajatorul poate acționa și sancționa angajatul în cazul în care acesta nu respectă prevederile GDPR sau nu manevrează/gestionează corespunzător informații și documente care conțin DATE PERSONALE

Totodată, prin participarea angajaților la acest curs, instituția/compania va putea demonstra conformitatea conform prevederilor Art. 37, Art. 39 (b) și Art. 47 (2)(n) din Regulamentul Uniunii Europene 679/2016 - GDPR.

Orice companie/instituție care solicită cardul de identitate, adeverință de la medic, face un contract cu datele unui cetățean, are un site unde acesta își face un cont și foarte multe alte situații, trebuie să aibă desemnat acest DPO și cel mai important trebuie să aibă proceduri și mijloace prin care să poată să asigure drepturile cetățenilor: să le furnizeze un raport cu privire la data, scopul și valabilitatea pentru care a fost obținut, un consimțământ de colectare și/sau prelucrare a datelor, să poată să îl șteargă din evidențele sale. Trebuie minimizate datele colectate și afișate - în cazul când legea obligă să fie facute publice anumte informații (anunțuri, datorinici, căsătorii, etc).



Durata desfășurarii cursului

Cursul se desfasoara in sistem ONLINE, iar accesul la platforma este 24/24 timp de 6 LUNI!

Estimam ca acest curs poate fi parcurs într-un interval cuprins între 2 și 5 zile.

Participantilor li se pune la dispozitie un cont de acces la suportul de curs, imediat ce va fi activat contul in platforma de e-learning.

Cursurile se pot parcurge sau descărca efectiv atunci când cursantul are disponibilitate, chiar dacă este acasă, la serviciu sau în altă parte, chiar dacă este o sărbătoare legală sau dacă este noapte. Dupa ce acesta a parcurs materia pusă la dispoziție de organizatori, cursantul va completa formularul de evaluare.

Dacă cursantul nu a răspuns corect la minim 7 întrebări, nu este o problemă, acesta putând completa formularul de evaluare de maxim 3 ori. Chiar dacă a încheiat etapa de evaluare, cursantul are în continuare acces la platformă și materialele NOI care vor fi încărcate îne platforma.

Astfel, cursantul va putea urma cursul într-un interval cuprins între 2 zile și 6 luni, în funcție de timpul alocat cursului și puterea să de absorție.

Cost promoțional de participare: 600 lei/per participant
Formular inscriere curs GDPR Instruire personal auxiliar

Înscriere & Serii noi de cursanți

În fiecare săptămână se organizează serii noi.
Pentru detalii și înscrieri trebuie sa accesați și să completați butonul următor: Formular inscriere curs GDPR Instruire personal auxiliar

Certificare finala

Cursul GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor se desfășoara online care poate fi condensat pe durata a două zile, incluzând evaluarea online a asimilării cunoștințelor. La finalul cursului, participanții vor primi un CERTIFICAT DE INSTRUIRE (nu diplomă de participare) și Anexa de Studii care certifică instruirea persoanelor vizate în conformitate cu prevederile GDPR

Din lipsa acută de timp a participantilor și pentru a menține costurile cât mai reduse, au fost excluse sesiunile live și astfel nu am mai limitat cursanții la anumite intervale orare, permițându-le sa acceseze și să parcurgă materia conform disponibilității agendei fiecăruia.

Puteți vizualiza un material demonstrativ din GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor apăsând butonul Descarcă Demo Curs GDPR

Costuri de participare la Curs online GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor

Costul de participare este format din costul de baza, ce include 1 licență, la care puteți adauga câte licențe sunt necesare pentru fiecare angajat din organizație care intră în contact cu Date cu Caracter Personal

Costul cursului GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor reprezintă Taxa de înscriere, participare și emiterea diplomei.

Costul standard este in valoare de 750 lei + licențele suplimentare, dar pentru o scurtă perioadă de timp îl oferim la prețul promoțional de doar 600 LEI + 100 pentru fiecare licență suplimentară.


Formular inscriere curs GDPR Instruire personal auxiliar

Facilități și discount-uri pentru cursul de GDPR

Vă prezentăm lista facilităților oferite pentru Cursul GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor din Frasin:
  • -10% - Unitățile Administrativ Teritoriale, Consilii Județene, Direcții și Servicii subordonate* Frasin
  • -10% - Instituții publice, Spitale de stat (exclus SA, SRL, Regii Autonome)* din
  • -10% - ONG-uri din Frasin
  • -10% - Persoane fizice - dacă se înscriu mimim 2 persoane odata din Frasin

 


Plata în rate fără dobândă

Acum puteți achita Toolkitul cu plata cu cardul de cumparaturi în 3, 6, 12 sau 24 de rate fără dobândă, în funcție de cardul dvs.

Pentru a achițiționa cu plata în rate fără dobânda trebuie să comandați Toolkitul GDPR pt. DPO prin platforma eMAG.ro - click în imaginea alăturată

Plata in rate fara dobanda pentru Toolkit GDPR pt DPO

Instituțiile publice pot comanda cursul prin SCIAP

Comanda ferma se poate realiza prin platforma națională de achiziții publice SCIAP, iar plata se va efectua in contul din Trezorerie

CPV 481700000-0 - Elmarcont srl CIF 18205300
Achizitie  CURS DPO prin SCIAP pentru Institutii Publice



Serii noi și Înscrieri la Cursul Incidente de securitate GDPR

IN FIECARE SAPTAMANA SE ORGANIZEAZA SERII NOI

Până în prezent, peste 750 de persoane din sectorul privat si public au absolvit deja cursurile Catedrei Internationale Onorifice Jean Bart în diverse centre universitare din țară și îșî desfășoară activitatea pe baza competențelor dobândite prin urmarea acestor cursuri.

Formular inscriere curs GDPR Instruire personal auxiliar

Modul de desfășurare a Cursului de GDPR

Cum se desfășoară efectiv Cursul GDPR in Frasin? Acest CURS de GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor din Frasin a fost gândit pentru a veni în ajutorul dvs. rezolvând probleme costurilor de deplasare și a timpului! Vă prezentăm pașii care descriu modul de desfășurare efectiva a cursurilor

  • Completați formularul de înscriere
  • Confirmați achitarea facturii proforme
  • Veți primi datele de conectare în platfoma online de e-learning
  • Accesați contul dvs. și descărcați materialele puse la dispozitie - când aveți dvs timp
  • Parcurgeți materia și suportul de curs
  • Parcurgeți materia și suportul de curs
  • În cca 7-10 zile veți primi la adresa poștală indicată documentele: Diploma de instruire și Anexa de intruire
  • Timp de 6 luni aveți posibilitatea de a putea descărca materiale suplimentare încarcate pe platformă

Formular inscriere curs GDPR Instruire personal auxiliar 
 
Recomandam Cursurile DPO Frasin pentru toate persoanele care intra in contact cu datele personale

Catedra Internationala Onorifica ”Jean Bart” (CIO-SUERD) a fost creata in parteneriat cu Academia Romana, in anul 2012, si cu amabilul sprijin in favoarea internationalizarii noilor abordari educationale din partea Ministerului Educatiei si Cercetarii si ca Fundatia EUROLINK-Casa Europei, care a initiat-o, este si Membra a Retelei European Network for Education and Training (Germania).
Desfasurare:
doar ONLINE
Durata:
2-5 zile
Serie noua:
saptamanal
Cost total:
Preț redus la 600 lei
Economisiti 100 lei
Cerințe preliminare
studii medii
Nivel specializare:
GDPR pentru personalul auxiliar DPO
Certificare:
Diploma de instruire
Agenda cursului

Înscrie-te aici la acest curs online cu doar 600 lei
NOU: acum puteți plăti în rate fără dobândă prin eMag
Curs GDPR Instruire si initiere personal Frasin
Portofoliu participanti la Cursurile organizate de Catedra Internationala Jean Bart - proiect infiintat impreuna cu Academia Romana din 2012
Cursurile de formare DPO susținute precum și Kiturile GDPR dezvoltate de compania noastră au asistat organizațiile în implementarea măsurilor tehnice și organizatorice necesare pentru asigurarea respectării prevederilor GDPR, organizații dintre care amintim:
  • AutoNet Import;
  • SNDG RomGaz SA;
  • Robert BOSCH;
  • Makita Romania;
  • CNCF CFR SA;
  • Romexpo;
  • VDT Construct Impex;
  • Velux Romania;
  • IMAS Marketing si Sondaje SA;
  • Teatrul National IL Caragiale;
  • Bigotti - Graftex Prodcom SRL;
  • Deichmann;
  • HM BAGS;
  • Comboteh SA;
  • Electroceramica SA;
  • Energomontaj SA;
  • ENET SA Focsani;
  • RO Group International;
    • GPV Romania Prodcom Serv;
    • Liga Profesionistă de Fotbal;
    • Club Sportiv U Craiova SA;
  • Cocor Turism SA;
  • Covasna Estival 2002 SA;
  • Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci;
  • Centrul de evaluare si tratament a toxicodependentelor pentru tineri Sf. Stelian;
  • Serviciul de Ambulanta Judetean Teleorman;
  • Centrul judetean de resurse si de asistenta educationala Brasov;
  • Școala Mânzălești Buzău;
  • Școala Spiru Haret Oltenița;
  • Liceul Lucian Blaga Constanța;
  • Consiliul Județului Prahova;
  • Primăria Luncavița;
  • Primăria Cristuru Secuiesc;
  • Primăria Fetești;
  • Primăria Curicova;
  • Primăria Alba Iulia, etc.
  • O serie de testimoniale pot fi vizualizate aici
    

    Aparitii in presa si mass media

    AGERPRES: Ce trebuie să ştie instituţiile publice, dar şi companiile private, referitor la Ofiţerul pentru Protecţia Datelor (DPO)?
    Sever Avram: Având în vedere că Regulamentul UE 679/2016 se aplică de o lună de zile, considerăm că atât companiile private cât şi instituţiile publice trebuie să aibă deja numit un DPO, să îşi informeze personalul care intră în contact cu datele personale despre implicaţiile, restricţiile şi sancţiunile prevăzute de GDPR şi cel mai important, să îşi optimizeze modul de lucru, astfel încât organizaţia să respecte nivelul de conformitate la Regulament. Conform Legii 129/15.06.2018, Autoritatea de Supraveghere îşi va lărgi echipa de inspectori la 85, care vor soluţiona sesizările primite, dar care se vor putea sesiza din oficiu şi realiza controale inopinate, având posibilitatea de a aplica amenzi de până la 300.000 de euro.

    De altfel, în ultima lună Autoritatea a sancţionat o serie din operatori de telefonie care nu au respectat prevederile GDPR şi s-a constatat că au încălcat drepturile persoanelor private şi că ar fi încercat să le ''influenţeze'' pentru obţinerea consimţământului în vederea comunicării de mesaje în scop de marketing. Evident, ulterior, organismele de justiţie vor avea ultimul cuvânt de spus în cazuri controversate.
    AS - autor: Daniel Badea, editor: Andreea Marinescu, editor online: Gabriela Badea

    Detalii:
    INTERVIU Avram (CLDR România): Nu s-a înţeles că GDPR nu constituie doar o problemă juridică, ci şi o chestiune de responsabilitate

    Probleme la zi: Protecția datelor cu caracter personal
    Azi la RRA:13.20 PROBLEME LA ZI. Aplicarea începand cu 25 mai 2018 a GDPR. Cum si ce date cu caracter personal se prelucrează şi se protejează.
    Invitaţi în studio: Cristian Driga – expert Cert-Ro, Sever Avram – preşedinte executiv Asociaţia Comunităţilor Locale Riverane Dunării şi, prin telefon, Luiza Dumitru – şef birou Relaţii Internaţionale Autoritatea Natională pentru Supravegherea şi Protectia Datelor cu Caracter Personal şi Sorin Mierlea – preşedinte Asociatia Natională pentru Protectia Consumatorilor.
    Producător Magda Zăvoianu. Realizator Pavel Ionescu

    Detalii: Radio Romania Actualitati - Sever Avram – preşedinte executiv Asociaţia Comunităţilor Locale Riverane Dunării şi, prin telefon, Luiza Dumitru – şef birou Relaţii Internaţionale ANSPDCP

    INTERVIU/Sever Avram (CLDR România): Respectarea Regulamentului General privind Protecţia Datelor nu ar trebui să panicheze pe nimeni AGERPRES: Există riscul ca anumite companii sau instituţii colectoare de date cu caracter personal să aibă probleme majore din cauza amenzilor prevăzute în GDPR? Sever Avram: În situaţia în care vor adopta şi urma proceduri logice şi stricte, respectarea GDPR nu ar fi cazul să panicheze pe nimeni. Dimpotrivă, mai ales în contextul unor posibile atacuri informatice, defecţiuni tehnice sau preluării de ştiri alarmiste sau false o judicioasă implementare a GDPR ar ajuta companiile, autorităţile sau instituţiile publice să lucreze cu un randament mult mai ridicat, cu un grad de risc mult redus şi în condiţii sporite de siguranţă, atât pentru angajaţi, cât şi pentru clienţi şi/sau beneficiarii serviciilor publice.

    Detalii: Agerpres.ro Inverviu cu dl. prof. Sever Avram

    Doar în urma unei pre-evaluări interne, care poate fi externalizată de către o Primărie unei forme de profil, se va putea decide în mod riguros numărul de persoane care vor face parte din structura aferentă ofiţerului DPO, în funcţie de numărul de instituţii coordonate sau subordonate, de mărimea fluxului de date personale, de filialele sau punctele de lucru arondate etc.

    Detalii: BizLawyer.ro despre Curs DPO Frasin

    Cum întâmpină companiile private aplicarea GDPR?
    Sever Avram: Faţă de mediul public instituţional, în sfera companiilor private se observă o conştientizare şi intenţia de aliniere la prevederile noului regulament, chiar dacă acest lucru nu s-a întâmplat din luna mai 2016 de când a fost adoptat Regulamentul de Parlamentul European şi publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, lăsându-se pe ultima sută de metri şi anume la momentul aplicării sale, 25 mai 2018. Da, din discuţiile purtate cu colaboratorii de la Iaşi, se pare că atât companiile mici, cât şi cele mijlocii au început să se intereseze şi să demareze procesele necesare de conformare la GDPR, chiar dacă sunt firme de talie mică, cu 2-3 angajaţi sau care au peste 50 sau 200 de angajaţi. O bună parte a reuşit să depăşească sintagma 'Doar nu mă va controla chiar pe mine!' şi au decis să nu îşi asume riscuri care ar putea să le aducă falimentul, dispariţia lor sau amenzi uriaşe, doar pentru că cineva ar putea interpreta anumite lucruri într-un fel sau altul. Au desemnat persoane care vor ocupa poziţia de DPO

    Detalii: Investingromania.com despre Curs DPO Frasin

    Conform Regulamentului UE 2016/679 Art. 37 alin (1) lit. a), autorităţile sau organismele publice trebuie să aibă desemnat un DPO Responsabil cu protecţia datelor personale.

    Detalii: BZV.ro despre Curs DPO Frasin

    Conform iniţiatorilor programului, cursurile de instruire, perfecţionare, responsabilizare şi analiză pentru certificarea personalului afectat în calitate de Data Protection Officer (DPO) sunt realizate şi transmise într-un limbaj accesibil, cu aplicaţii practice, oferite prin CIO-SUERD.
    Proiectul vizează, de asemenea, modalitatea de aliniere la prevederile articolelor 37 - 39 din Regulamentul General privind Protecţia Datelor (General Data Protection Regulation - GDPR), cu privire la obligaţia formării de bază a angajaţilor care utilizează date personale şi obligaţia de desemnare de către companii şi instituţii a unui DPO.

    Detalii: Agerpres.ro despre Curs DPO Frasin

    Conform iniţiatorilor programului, cursurile de instruire, perfecţionare, responsabilizare şi analiză pentru certificarea personalului afectat în calitate de Data Protection Officer (DPO) sunt realizate şi transmise într-un limbaj accesibil, cu aplicaţii practice, oferite prin CIO-SUERD.
    Pentru o mai bună abordare și o înțelegere mai aprofundată a materiei incluse în cursul DPO precizăm faptul ca s-a luat în considerarea un nivel de start de începător pentru modul de prezentare a informației iar aceasta a fost însoțită de exemple practice, modele și documente exemplificative (editabile) care acopera majoritatea documentelor necesare desfasurarii activitatii DPO Ofiterului pentru Protectia Datelor Personale.

    Detalii: Comunicatedepresa.net despre Curs DPO Frasin

    Reprezentanta Autorităţii de reglementare a punctat faptul că desemnarea unui responsabil cu securitatea datelor cu caracter personal este obligatorie în sectorul public şi recomandată în sectorul privat.
    "Desemnarea unui responsabilul cu protecţia datelor este obligatorie în sectorul public, tuturor operatorilor, dar şi persoanelor împuternicite." a explicat Oana Luisa Dumitru.

    Detalii: RomaniaLibera.ro despre Curs DPO Frasin

    Trainerii au lucrat de-a lungul timpului cu oamenii și cu probleme legate de protecția datelor cu caracter personal în situații precum: evaluarea impactului pierderii confidențialității (DPIA – Data Privacy Impact Assessment), transfer internațional de date, managementul riscului informațional (identificare, analiza, evaluare și tartare a riscurilor) conform cu standardele ISO, implementarea unor politici de protecție a datelor cu caracter personal, monitorizarea angajaților etc.

    Detalii: CLDR.ro despre Curs DPO Frasin

    Trainerii au lucrat de-a lungul timpului cu oamenii și cu probleme legate de protecția datelor cu caracter personal în situații precum: evaluarea impactului pierderii confidențialității (DPIA – Data Privacy Impact Assessment), transfer internațional de date, managementul riscului informațional (identificare, analiza, evaluare și tartare a riscurilor) conform cu standardele ISO, implementarea unor politici de protecție a datelor cu caracter personal, monitorizarea angajaților etc.

    Detalii: CLDR.ro despre Curs DPO Frasin

    Participanţii primesc, în urma unei evaluări finale, Certificatul de Absolvire cu anexa detaliată a modulelor şi modalitatea de evaluare, eliberat de Catedra Internaţională Onorifică „Jean Bart”, precum şi suportul tehnic şi logistic al Euro Market Solutions. Prin participarea la acest curs, organizaţiile pot demonstra conformitatea cu articolul 37-39 din Regulamentul GDPR cu privire la obligaţia formării de bază a angajaţilor care utilizează date personale şi obligaţia desemnării unui DPO Ofiţer Protecţia Datelor.

    Detalii: ZiarulFaclia.ro despre Curs DPO Frasin

    Organizatiile din Romania pot aplica, de luni, la programul de formare a personalului pentru Ofiter de Protectia Datelor
    Conform iniţiatorilor programului, cursurile de instruire, perfecţionare, responsabilizare şi analiză pentru certificarea personalului afectat în calitate de Data Protection Officer (DPO) sunt realizate şi transmise într-un limbaj accesibil, cu aplicaţii practice, oferite prin CIO-SUERD.

    Detalii: Cluj-AM.ro despre Curs DPO Frasin

    În data de 16 Februarie 2018, a avut loc lansarea oficială a Cursului DPO la Biblioteca Academiei Române și s-a bucurat de sustinerea și prezenta dnei Oana Luisa Dumitru, şef Birou Relaţii Internaţionale în Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), dl Ion VACIU – Președintele Consiliului Consultativ IT&C, Dr Cornel LEPĂDATU – Directorul Bibliotecii Academiei Române, Dna Carmen DOBRE – Biroul de Presă al Academiei Române, Prof. Gheorghe DUDA – Vicepreședinte RENAR/CLDR, Dl Sandu ZAMFIRESCU – KM Specialist – Asociația CLDR, Prof. Sever AVRAM – Coordonator General CIO-SUERD

    Detalii: Agerpres.ro despre Lansare Curs DPO Frasin

    Stiri despre protectia datelor

    Avocatoo amenda de 3000 Euro pentru o bresa GDPR – a treia amenda GDPR din Romania – adevarul din spate

    Conform comunicatului de presă al Autorității de supraveghere ANSPDCP, în data de 5 iulie 2019 a fost finalizată o investigație în urma căreia a fost aplicată o sancțiune cu amendă în valoare de 3000 euro pentru operatorul siteului Avocatoo .ro … Continuă să citești → ...


    Lanțul hotelier Marriott – amenda de 99 Milioane de Lire pentru bresa GDPR

    Pentru o breșă asupra securității și confidențialității datelor personale a 383 Milioane de clienți, Marriott International urmeaza a fi sancționat cu amendă de 99 Milioane de lire pentru încalcarea prevederilor impuse de GDPR, de către Autoritatea de supraveghere britanica Conform … ...


    Cea mai mare amenda GDPR 183.390.000 Lire pentru British Airways

    Autoritatea de supraveghere britanică a anunțat că intenționează să aplice o sancțiune cu amendă în valoare de 183.390.000 Lire operatorului British Airways pentru o breșa de securitate în care au fost compromise datele personale peste 500.000 de clienți, provocând o … Continuă să c...


    Inca o sanctiune cu amenda de 15.000 Euro pentru incalcarea GDPR de către un hotel al WTC Bucuresti

    În data de 02.07.2019, Autoritatea Națională de Supraveghere, ANSPDCP a finalizat încă o investigație la WORLD TRADE CENTER BUCHAREST S.A. și a constatat că operatorul a încălcat prevederile Art. 32 alin. (4) raportat la Art. 32 alin. (1) și alin. … Continuă să citești → ...


    Curs Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity – Abordare, Evaluare, Preventie, Actiune, Cai de atac

    Avem vești bune pentru dumneavoastră: având în vedere aplicarea noului Regulament EU de Cybersecurity nr. 881/2019, am pregătit un nou curs care va aprofunda prevenirea și combaterea incidentelor de securitate GDPR și CyberSecurity, prezentand modalități de Abordare, Evaluare, Prevenție, ...


    130.000 Euro amenda pentru ca a incalcat GDPR aplicata in ROMANIA catre ANSPDCP

    UNICREDIT BANK S.A a fost sancționat contravențional cu amenda în cuantum de 613.912 lei, echivalentul în euro al sumei de 130.000 euro pentru că a încălcat prevederile art. 25 alin. (1) din Regulamentul (UE) 2016/679 – GDPR, de către Autoritatea … Continuă să citești → ...


    Amenda GDPR 400.000 Euro pentru vulnerabilitate in site web si incalcare a GDPR

    O companie ce activeaza in domeniul imobiliar a fost sanctionata cu amenda de 400.000 Euro pentru o vulnerabilitate de securitate in siteul web si incalcare a GDPR-ului deoarece care expunea copii dupa documetele personale ale clientilor sai. Constatarile investigatiei Pornind … Continuă să cite...


    Pe operatorii de date personale îi așteaptă controale și amenzi! Raluca Popa ANSPDCP

    Raluca Popa, consilier Birou Plângeri în cadrul ANSPDCP, în cadrul evenimentului ”Data Protection: Un an de la intrarea în vigoare a GDPR”, Ediția a VII-a din 23 mai 2019, a anunțat faptul că în perioada următoare Autoritatea de supraveghere va … Continuă să citești → ...


    Bilanț GDPR după 1 an de la aplicare

    La doar câteva zile de la prima aniversare a aplicări GDPR, Consiliul European pentru Protecția Datelor a supravegheat Autoritățile de Supraveghere ale SEE și face bilanțul realizărilor Consiliului. Încă din prima zi de aplicare, primele cazuri transfrontaliere au fost înregistrate … Co...


    Ce riscăm în cazul unui control de la Autoritatea de supraveghere?

    În cazul unui control de la autoritatea de supraveghere, organizația riscă o amendă maxima de 20.000.000 Euro sau 4% din cifra de afaceri globală, dar dacă sancțiunile stabilite în urma investigațiilor desfășurate prevăd aplicarea de amenzi contravenționale, acestea se vor … Continuă...


    Cele mai mari amenzi aplicate în baza prevederilor impuse de GDPR

    Vă prezentăm o listă cu cele mai mari amenzi primite de Operatorii care au încălcat prevederile GDPR și au fost sanctionați de către Autoritatea de supraveghere aferentă fiecărei țări din spațiul Uniunii Europene. Autoritatea de surpaveghere ANSPDCP, în vederea asigurării … Continu�...


    Ce șanse are organizația să fie subiectul unui control din partea Autorității de Supraveghere?

    Odată cu intrarea în vigoare a Regulamentului General pentru Protecția Datelor, GPDR, Autoritatea de supraveghere ANSPDCP poate decide ca organizația pe care o reprezentați să fie obiectul unei investigații / control / anchete. Aceste investigații desfășurate de catre Autoritatea de … Co...


    Brese de securitate Probabilitate și Tratament

    Breșe de securitate sau incidente care compromit sistemele informatice sunt fenomene din ce in mai frecvente și mai agresive, iar pentru a ne feri nu este suficient să ne rugăm sau să sperăm că necazul ne va ocoli. Chiar mie? … Continuă să citești → ...


    ANSPDCP investigații soldate cu amenzi de 144.000 lei pentru Banca Comercială Română SA – conform hotărârilor judecătorești

    În urma investigațiilor desfășurate de catre Autoritatea de supraveghere ANSPDCP, au fost aplicate măsuri corective și sancțiune cu amendă contravențională în valoare de 144.000 LEI aplicată operatorului Banca Comercială Română SA. Operatorul de date personale, Banca Comercială Româ...


    ANSPDCP investigații soldate cu amenzi de 25.000 lei pentru Banca Românească SA – conform hotărârilor judecătorești

    În urma investigațiilor desfășurate de catre Autoritatea de supraveghere ANSPDCP, au fost aplicate măsuri corective și sancțiune cu amendă contravențională în valoare de 25.000 LEI aplicată operatorului Banca Românească SA. Operatorul de date personale, Banca Românească SA vizat de a...


    ANSPDCP investigație sancționată cu amendă aplicată ERB Retail Services IFN SA – conform hotărâre judecătorească

    În urma investigațiilor desfășurate de catre Autoritatea de supraveghere ANSPDCP, au fost aplicate măsuri corective și sancțiune cu amendă contravențională în valoare de 10.000 LEI aplicată operatorului ERB Retail Services IFN SA. Operatorul de date personale, ERB Retail Services IFN …...


    ANSPDCP investigație sancționată cu amendă aplicată Easy Asset Management SA – conform hotărâre judecătorească

    În urma investigațiilor desfășurate de catre Autoritatea de supraveghere ANSPDCP, au fost aplicate măsuri corective și sancțiune cu amendă contravențională în valoare de 25.000 LEI aplicată operatorului Easy Asset Management SA. Operatorul de date personale, Easy Asset Management SA viza...


    ANSPDCP investigație sancționată cu amendă aplicată Simplu Credit IFN SA – conform hotărâre judecătorească

    În urma investigațiilor desfășurate de catre Autoritatea de supraveghere ANSPDCP, au fost aplicate măsuri corective și sancțiune cu amendă contravențională în valoare de 5.000 LEI aplicată operatorului Simplu Credit IFN SA. Operatorul de date personale, Simplu Credit IFN SA vizat … Con...


    ANSPDCP investigație sancționată cu amendă aplicată Bancpost SA – conform hotărâre judecătorească

    În urma investigațiilor desfășurate de catre Autoritatea de supraveghere ANSPDCP, au fost aplicate măsuri corective și sancțiune cu amendă contravențională în valoare de 20.000 LEI aplicată operatorului Bancpost SA . Operatorul de date personale, Bancpost SA vizat de această investigaț...


    ANSPDCP investigație sancționată cu amendă aplicată Verida Credit IFN SA – conform hotărâre judecătorească

    În urma investigațiilor desfășurate de catre Autoritatea de supraveghere ANSPDCP, au fost aplicate măsuri corective și sancțiune cu amendă contravențională în valoare de 17.000 LEI aplicată operatorului Verida Credit IFN SA. Operatorul de date personale, Verida Credit IFN SA vizat … Co...





    Sursa: Stirile PRO TV
    
    Stirile ProTV: Firmele, obligate să protejeze datele personale ale românilor. Amenzile sunt uriaşe
    iLikeIT:
    Cum ne putem proteja datele persoanele
    Antena1:
    Românii, imprudenți cu datele personale
    
     
    Curs DPO Frasin
    Cursuri DPO Frasin
    Cursuri Ofiter protectia datelor Frasin
    Curs formare DPO Frasin
    Curs acreditate DPO Frasin