Profita de oportunitatea de a urma ONLINE Cururi de formare DPO Cluj napoca Ofiter de Protectie a Datelor pusa la dispozitie de Catedra Internationala Onorifica Jean Bart prin Cursul DPO ce poate fi urmat online chiar daca te afli in Cluj napoca
Cursuri DPO Cluj napoca
Afla GRAUIT daca trebuie sa te aliniezi la GDPR AUDIT GDPR pentru respectarea Regulamentului UE 679/2016 Servicii de aliniere si conformitate GDPR DPO Responsabil Protectia Datelor Caracter Personal Servicii de externalizare DPO Responsabil Protectia Datelor Caracter Personal Servicii de aliniere la GDPR al siteului web sau magazinlului online Curs DPO Formare Responsabil Protectia Datelor cu caracter personal conform cu Regulamentul GDPR Curs GDPR pentru avizarea si informarea pesoanelor care intra in contact cu DATELE cu caracter personal Toolkituri GDPR DPO modele, documente, sabloane, exemple si registre pentru conformitate
Cursuri GDPR Cluj napoca

ONLINE Curs GDPR pentru personalul auxiliar DPO Cursuri GDPR Cluj napoca GDPR Cluj napoca

Cui se adreseasa acest Curs GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor din Cluj napoca

Adoptarea și conformitatea la prevederile GDPR sunt parte a legislației adoptate și de România, prevăzând pentru cei care vor intra în contact cu Date cu Caracter Persnal, să dețină și să demonstreze anumite capacități și abilități care pot fi acumulate și dovedite în mod indirect prin frecventarea unor cursuri de training.

Recomandăm ca persoanele cheie din companie și cele care au contact cu date cu caracter personal sa urmeze Cursul pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor pentru a fi puse în temă cu prevederile GDPR și activitatea noului coleg, Ofițerul pentru Protecția Datelor, prin urmarea cursului Inițiere în GDPR.

Aplicarea Noului Regulament European pune sub lupă modul de getionare al datelor cu caracter personal și aduce sancțiuni uriașe pentru cazurile în care se înclacă drepturile persoanelor vizate sau dacă există breșe de securiate pin care se pierd sau expun date cu caracter personal.

Pentru evitarea acestor sancțiuni uriașe, care pot duce chiar la suspenadrea activității, organizația trebuie să se asigure că și-a modificat modul de lucru (atât cu anganjații, clienții cât și cu partenerii - furnizorii) și păestrează un grad de conformitate cu prevederile regulamentului GDPR [Vezi oferta de aliniere la GDPR]

Urmarea in organizația dumneavoastră a cursului GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor se recomandă pentru punerea în vedere, informarea și evitarea răspunsurilor clasice ”Nu am știut”, ”Nu mi-a spuns nimeni”, ”Conducerea nu ne-a informat” precum și informarea despre activitatea și autoritatea noului coleg, DPO - Ofițerul pentru Protecția Datelor

Astfel, Cursul GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor devine un instrument prin care angajatorul poate acționa și sancționa angajatul în cazul în care acesta nu respectă prevederile GDPR sau nu manevrează/gestionează corespunzător informații și documente care conțin DATE PERSONALE

Totodată, prin participarea angajaților la acest curs, instituția/compania va putea demonstra conformitatea conform prevederilor Art. 37, Art. 39 (b) și Art. 47 (2)(n) din Regulamentul Uniunii Europene 679/2016 - GDPR.

Orice companie/instituție care solicită cardul de identitate, adeverință de la medic, face un contract cu datele unui cetățean, are un site unde acesta își face un cont și foarte multe alte situații, trebuie să aibă desemnat acest DPO și cel mai important trebuie să aibă proceduri și mijloace prin care să poată să asigure drepturile cetățenilor: să le furnizeze un raport cu privire la data, scopul și valabilitatea pentru care a fost obținut, un consimțământ de colectare și/sau prelucrare a datelor, să poată să îl șteargă din evidențele sale. Trebuie minimizate datele colectate și afișate - în cazul când legea obligă să fie facute publice anumte informații (anunțuri, datorinici, căsătorii, etc).

Cursul GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor se desfășoara online care poate fi condensat pe durata a două zile, incluzând evaluarea online a asimilării cunoștințelor. La finalul cursului, participanții vor primi un CERTIFICAT DE INSTRUIRE (nu diplomă de participare) și Anexa de Studii care certifică instruirea persoanelor vizate în conformitate cu prevederile GDPR

Din lipsa acută de timp a participantilor și pentru a menține costurile cât mai reduse, au fost excluse sesiunile live și astfel nu am mai limitat cursanții la anumite intervale orare, permițându-le sa acceseze și să parcurgă materia conform disponibilității agendei fiecăruia.

Puteți vizualiza un material demonstrativ din GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor apăsând butonul Descarcă Demo Curs GDPR

Costuri de participare la Curs online GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor

Costul de participare este format din costul de baza, ce include 1 licență, la care puteți adauga câte licențe sunt necesare pentru fiecare angajat din organizație care intră în contact cu Date cu Caracter Personal

Costul cursului GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor reprezintă Taxa de înscriere, participare și emiterea diplomei.

Costul standard este in valoare de 750 lei + licențele suplimentare, dar pentru o scurtă perioadă de timp îl oferim la prețul promoțional de doar 600 LEI + 100 pentru fiecare licență suplimentară.


Inscrie-te acum la Curs Instruire in GDPR Cluj napoca

Facilități și discount-uri pentru cursul de GDPR

Vă prezentăm lista facilităților oferite pentru Cursul GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor din Cluj napoca:
  • -10% - Unitățile Administrativ Teritoriale, Consilii Județene, Direcții și Servicii subordonate* Cluj napoca
  • -10% - Instituții publice, Spitale de stat (exclus SA, SRL, Regii Autonome)* din
  • -10% - ONG-uri din Cluj napoca
  • -10% - Persoane fizice - dacă se înscriu mimim 2 persoane odata din Cluj napoca

Oferim un comision in valoare de 10% dacă ne recomandați către alte persoane si aceste recomandari se concretizeaza prin inregistrarea la curs si achitarea taxelor de participare.
* Oferta este in limita disponibilităților, Programul de susținere al UATurilor este susținut de Euro Market Solutions srl si are un buget limitat
Atenție: Reducerile de mai sus nu se cumuleaza și nu se pot aplica dacă pretul standard este inclus într-un pachet promoțional sau dacă beneficiază de un redus! Se aplică doar reduceri de volum.
Ultima actualizare 16.06.2018  


Reduceri pentru comenzi de volum

Aceste reduceri de volum se aplică cumulativ cu reducerile enunțate de mai sus doar pentru Cursul GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor din Cluj napoca

  • - 5% pentru un număr de peste 5 persoane - licențe
  • -10% pentru un număr de peste 15 persoane - licențe
  • -15% pentru un număr de peste 30 persoane - licențe
  • -25% pentru un număr de peste 50 persoane - licențe

Plata în rate fără dobândă

Acum puteți achita Toolkitul cu plata cu cardul de cumparaturi în 3, 6, 12 sau 24 de rate fără dobândă, în funcție de cardul dvs.

Pentru a achițiționa cu plata în rate fără dobânda trebuie să comandați Toolkitul GDPR pt. DPO prin platforma eMAG.ro - click în imaginea alăturată

Plata in rate fara dobanda pentru Toolkit GDPR pt DPO

Comandați Toolkit DPO prin SCIAP

Comanda ferma se poate realiza prin platforma națională de achiziții publice SCIAP, iar plata se va efectua in contul din Trezorerie

Nr-Referință CURS-GDPR CPV 80530000-8 - Euro market Solutions srl
Achizitie  Toolkit DPO prin SCIAP pentru Institutii Publice

Serii noi și Înscrieri la Cursul de GDPR

IN FIECARE SE ZI SE ORGANIZEAZA SERII NOI
Pentru înscrieri trebuie să completați formularul din linkul următor: Formular înscriere Gratuita la Cursul GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor

Inscrie-te acum la Curs Instruire in GDPR Cluj napoca

Modul de desfășurare a Cursului de GDPR

Cum se desfășoară efectiv Cursul GDPR in Cluj napoca? Acest CURS de GDPR pentru personalul auxiliar DPO Responsabilul cu Protecția Datelor din Cluj napoca a fost gândit pentru a veni în ajutorul dvs. rezolvând probleme costurilor de deplasare și a timpului! Vă prezentăm pașii care descriu modul de desfășurare efectiva a cursurilor

  • Completați formularul de înscriere
  • Confirmați achitarea facturii proforme
  • Veți primi datele de conectare în platfoma online de e-learning
  • Accesați contul dvs. și descărcați materialele puse la dispozitie - când aveți dvs timp
  • Parcurgeți materia și suportul de curs
  • Parcurgeți materia și suportul de curs
  • În cca 7-10 zile veți primi la adresa poștală indicată documentele: Diploma de instruire și Anexa de intruire
  • Timp de 6 luni aveți posibilitatea de a putea descărca materiale suplimentare încarcate pe platformă

Inscrie-te acum la Curs Instruire in GDPR Cluj napoca 
 
Recomandam Cursurile DPO Cluj napoca pentru toate persoanele care intra in contact cu datele personale
 Oferta limitata - Curs DPO Cluj napoca  redus pentru o scurta perioada de timp! Va invitam sa va formari un DPO Responsabil cu protectia datelor si sa urmati Curs DPO Cluj napoca organizat de Catedra Internationala Onorifica Jean Bart proiect realizat impreuna cu Academia ROmana in 2012 - Peste 750 de cursanti absolventi
La lansarea Cursului DPO, reprezentanta Autorității de reglementare - ANSPDCP a punctat faptul că desemnarea unui responsabil cu securitatea datelor cu caracter personal este obligatorie în sectorul public și recomandată în sectorul privat. "Desemnarea unui responsabilul cu protecția datelor este obligatorie în sectorul public, tuturor operatorilor, dar și persoanelor împuternicite." a explicat Oana Luisa Dumitru - Agerpres despre Cursurile DPO

Detalii despre Kit Politici GDPR Toolkit Politici GDPR
Detalii despre Kit Implementare GDPR Toolkit Documente GDPR
Detalii despre Kit GDPR DPO Un Toolkit pentru activitatea DPOului
Detalii despre Curs Formare DPO conform GDPR
Detalii despre Curs Initiare in GDPR
Detalii despre Kitul de Registre Obligatorii pentru conformitate la GDPR
Curs GDPR Instruire si initiere personal Cluj napoca

Recomandam persoanelor care utilizeaza datele personale din companie sa urmeze Cursurile DPO Cluj napoca Ofiter Protectie date personale organizat de Catredra Interantionala Jean Bart, Eurolink, Asociatia CLDR
Recomandam persoanelor care utilizeaza datele personale din companie sa urmeze Cursurile DPO Cluj napoca Ofiter Protectie date personale organizat de Catredra Interantionala Jean Bart, Eurolink, Asociatia CLDR

Noutăți despre GDPR & Cursurile DPO Cluj napoca

AGERPRES: Ce trebuie să ştie instituţiile publice, dar şi companiile private, referitor la Ofiţerul pentru Protecţia Datelor (DPO)?
Sever Avram: Având în vedere că Regulamentul UE 679/2016 se aplică de o lună de zile, considerăm că atât companiile private cât şi instituţiile publice trebuie să aibă deja numit un DPO, să îşi informeze personalul care intră în contact cu datele personale despre implicaţiile, restricţiile şi sancţiunile prevăzute de GDPR şi cel mai important, să îşi optimizeze modul de lucru, astfel încât organizaţia să respecte nivelul de conformitate la Regulament. Conform Legii 129/15.06.2018, Autoritatea de Supraveghere îşi va lărgi echipa de inspectori la 85, care vor soluţiona sesizările primite, dar care se vor putea sesiza din oficiu şi realiza controale inopinate, având posibilitatea de a aplica amenzi de până la 300.000 de euro.

De altfel, în ultima lună Autoritatea a sancţionat o serie din operatori de telefonie care nu au respectat prevederile GDPR şi s-a constatat că au încălcat drepturile persoanelor private şi că ar fi încercat să le ''influenţeze'' pentru obţinerea consimţământului în vederea comunicării de mesaje în scop de marketing. Evident, ulterior, organismele de justiţie vor avea ultimul cuvânt de spus în cazuri controversate.
AS - autor: Daniel Badea, editor: Andreea Marinescu, editor online: Gabriela Badea

Detalii: INTERVIU Avram (CLDR România): Nu s-a înţeles că GDPR nu constituie doar o problemă juridică, ci şi o chestiune de responsabilitate

Probleme la zi: Protecția datelor cu caracter personal
Azi la RRA:13.20 PROBLEME LA ZI. Aplicarea începand cu 25 mai 2018 a GDPR. Cum si ce date cu caracter personal se prelucrează şi se protejează.
Invitaţi în studio: Cristian Driga – expert Cert-Ro, Sever Avram – preşedinte executiv Asociaţia Comunităţilor Locale Riverane Dunării şi, prin telefon, Luiza Dumitru – şef birou Relaţii Internaţionale Autoritatea Natională pentru Supravegherea şi Protectia Datelor cu Caracter Personal şi Sorin Mierlea – preşedinte Asociatia Natională pentru Protectia Consumatorilor.
Producător Magda Zăvoianu. Realizator Pavel Ionescu

Detalii: Radio Romania Actualitati - Sever Avram – preşedinte executiv Asociaţia Comunităţilor Locale Riverane Dunării şi, prin telefon, Luiza Dumitru – şef birou Relaţii Internaţionale ANSPDCP

INTERVIU/Sever Avram (CLDR România): Respectarea Regulamentului General privind Protecţia Datelor nu ar trebui să panicheze pe nimeni AGERPRES: Există riscul ca anumite companii sau instituţii colectoare de date cu caracter personal să aibă probleme majore din cauza amenzilor prevăzute în GDPR? Sever Avram: În situaţia în care vor adopta şi urma proceduri logice şi stricte, respectarea GDPR nu ar fi cazul să panicheze pe nimeni. Dimpotrivă, mai ales în contextul unor posibile atacuri informatice, defecţiuni tehnice sau preluării de ştiri alarmiste sau false o judicioasă implementare a GDPR ar ajuta companiile, autorităţile sau instituţiile publice să lucreze cu un randament mult mai ridicat, cu un grad de risc mult redus şi în condiţii sporite de siguranţă, atât pentru angajaţi, cât şi pentru clienţi şi/sau beneficiarii serviciilor publice.

Detalii: Agerpres.ro Inverviu cu dl. prof. Sever Avram

Doar în urma unei pre-evaluări interne, care poate fi externalizată de către o Primărie unei forme de profil, se va putea decide în mod riguros numărul de persoane care vor face parte din structura aferentă ofiţerului DPO, în funcţie de numărul de instituţii coordonate sau subordonate, de mărimea fluxului de date personale, de filialele sau punctele de lucru arondate etc.

Detalii: BizLawyer.ro despre Curs DPO Cluj napoca

Cum întâmpină companiile private aplicarea GDPR?
Sever Avram: Faţă de mediul public instituţional, în sfera companiilor private se observă o conştientizare şi intenţia de aliniere la prevederile noului regulament, chiar dacă acest lucru nu s-a întâmplat din luna mai 2016 de când a fost adoptat Regulamentul de Parlamentul European şi publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, lăsându-se pe ultima sută de metri şi anume la momentul aplicării sale, 25 mai 2018. Da, din discuţiile purtate cu colaboratorii de la Iaşi, se pare că atât companiile mici, cât şi cele mijlocii au început să se intereseze şi să demareze procesele necesare de conformare la GDPR, chiar dacă sunt firme de talie mică, cu 2-3 angajaţi sau care au peste 50 sau 200 de angajaţi. O bună parte a reuşit să depăşească sintagma 'Doar nu mă va controla chiar pe mine!' şi au decis să nu îşi asume riscuri care ar putea să le aducă falimentul, dispariţia lor sau amenzi uriaşe, doar pentru că cineva ar putea interpreta anumite lucruri într-un fel sau altul. Au desemnat persoane care vor ocupa poziţia de DPO

Detalii: Investingromania.com despre Curs DPO Cluj napoca

Conform Regulamentului UE 2016/679 Art. 37 alin (1) lit. a), autorităţile sau organismele publice trebuie să aibă desemnat un DPO Responsabil cu protecţia datelor personale.

Detalii: BZV.ro despre Curs DPO Cluj napoca

Conform iniţiatorilor programului, cursurile de instruire, perfecţionare, responsabilizare şi analiză pentru certificarea personalului afectat în calitate de Data Protection Officer (DPO) sunt realizate şi transmise într-un limbaj accesibil, cu aplicaţii practice, oferite prin CIO-SUERD.
Proiectul vizează, de asemenea, modalitatea de aliniere la prevederile articolelor 37 - 39 din Regulamentul General privind Protecţia Datelor (General Data Protection Regulation - GDPR), cu privire la obligaţia formării de bază a angajaţilor care utilizează date personale şi obligaţia de desemnare de către companii şi instituţii a unui DPO.

Detalii: Agerpres.ro despre Curs DPO Cluj napoca

Conform iniţiatorilor programului, cursurile de instruire, perfecţionare, responsabilizare şi analiză pentru certificarea personalului afectat în calitate de Data Protection Officer (DPO) sunt realizate şi transmise într-un limbaj accesibil, cu aplicaţii practice, oferite prin CIO-SUERD.
Pentru o mai bună abordare și o înțelegere mai aprofundată a materiei incluse în cursul DPO precizăm faptul ca s-a luat în considerarea un nivel de start de începător pentru modul de prezentare a informației iar aceasta a fost însoțită de exemple practice, modele și documente exemplificative (editabile) care acopera majoritatea documentelor necesare desfasurarii activitatii DPO Ofiterului pentru Protectia Datelor Personale.

Detalii: Comunicatedepresa.net despre Curs DPO Cluj napoca

Reprezentanta Autorităţii de reglementare a punctat faptul că desemnarea unui responsabil cu securitatea datelor cu caracter personal este obligatorie în sectorul public şi recomandată în sectorul privat.
"Desemnarea unui responsabilul cu protecţia datelor este obligatorie în sectorul public, tuturor operatorilor, dar şi persoanelor împuternicite." a explicat Oana Luisa Dumitru.

Detalii: RomaniaLibera.ro despre Curs DPO Cluj napoca

Trainerii au lucrat de-a lungul timpului cu oamenii și cu probleme legate de protecția datelor cu caracter personal în situații precum: evaluarea impactului pierderii confidențialității (DPIA – Data Privacy Impact Assessment), transfer internațional de date, managementul riscului informațional (identificare, analiza, evaluare și tartare a riscurilor) conform cu standardele ISO, implementarea unor politici de protecție a datelor cu caracter personal, monitorizarea angajaților etc.

Detalii: CLDR.ro despre Curs DPO Cluj napoca

Trainerii au lucrat de-a lungul timpului cu oamenii și cu probleme legate de protecția datelor cu caracter personal în situații precum: evaluarea impactului pierderii confidențialității (DPIA – Data Privacy Impact Assessment), transfer internațional de date, managementul riscului informațional (identificare, analiza, evaluare și tartare a riscurilor) conform cu standardele ISO, implementarea unor politici de protecție a datelor cu caracter personal, monitorizarea angajaților etc.

Detalii: CLDR.ro despre Curs DPO Cluj napoca

Participanţii primesc, în urma unei evaluări finale, Certificatul de Absolvire cu anexa detaliată a modulelor şi modalitatea de evaluare, eliberat de Catedra Internaţională Onorifică „Jean Bart”, precum şi suportul tehnic şi logistic al Euro Market Solutions. Prin participarea la acest curs, organizaţiile pot demonstra conformitatea cu articolul 37-39 din Regulamentul GDPR cu privire la obligaţia formării de bază a angajaţilor care utilizează date personale şi obligaţia desemnării unui DPO Ofiţer Protecţia Datelor.

Detalii: ZiarulFaclia.ro despre Curs DPO Cluj napoca

Organizatiile din Romania pot aplica, de luni, la programul de formare a personalului pentru Ofiter de Protectia Datelor
Conform iniţiatorilor programului, cursurile de instruire, perfecţionare, responsabilizare şi analiză pentru certificarea personalului afectat în calitate de Data Protection Officer (DPO) sunt realizate şi transmise într-un limbaj accesibil, cu aplicaţii practice, oferite prin CIO-SUERD.

Detalii: Cluj-AM.ro despre Curs DPO Cluj napoca

În data de 16 Februarie 2018, a avut loc lansarea oficială a Cursului DPO la Biblioteca Academiei Române și s-a bucurat de sustinerea și prezenta dnei Oana Luisa Dumitru, şef Birou Relaţii Internaţionale în Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), dl Ion VACIU – Președintele Consiliului Consultativ IT&C, Dr Cornel LEPĂDATU – Directorul Bibliotecii Academiei Române, Dna Carmen DOBRE – Biroul de Presă al Academiei Române, Prof. Gheorghe DUDA – Vicepreședinte RENAR/CLDR, Dl Sandu ZAMFIRESCU – KM Specialist – Asociația CLDR, Prof. Sever AVRAM – Coordonator General CIO-SUERD

Detalii: Agerpres.ro despre Lansare Curs DPO Cluj napoca

Nu rata, Inscrie-te acum la Curs DPO ONLINE din Cluj napoca
 


Stiri GDPR

GDPR ne strica sarbatorile de Craciun?

Acum GDPR ne pune la o nouă încercare: Cum respectăm GDPR și nu ne stricăm sărbătorile de Crăciun și Anul nou? După multe situații incomode cu care ne-am confruntat pentru conform...


Am desemnat un DPO, acum ce facem?

Multe organizații au desemnat un DPO Responsabil cu protectia datelor personale și au rămas în acel stadiu, sau, o parte dintre acestea, au trimis persoana să urmeze un curs simplu pent...


Cum se aplica GDPR in Romania

Celebrul Regulament European 679/2016 (GDPR) care reglemenetează protecția datelor cu caracter personal, a fost adoptat pentru a reprezenta un instrument legislativ care să forțeze medi...


Au inceput controalele de conformitate la GDPR

Conform Regulamentului European 679/2016 – GDPR se solicită fiecărei organizatii care procesează date cu caracter personal, să fie responsabile și să își demonstreze gradul de con...


Incalcarea dreptului la intimitate a chiriasului prin GDPR

Un chiriaș s-a plâns că propietarul a pus numele său pe eticheta soneriei propietății (n.r.: de la apartament/casă), fapt ce i-ar încălca drpeturile sale la viață privată, intimi...


Demisia șefei ANSPDCP

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, consideră că şefa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), Ancuţa Gianina Opre,...


Amenzi și măsuri corective aplicate de ANSPDCP pentru nerespectarea și neconformitatea la GDPR

În prima parte a anului 2018, în baza legii 677/2001 și ulterior a Regulamentului General Pentru Protecția Datelor Personale – GDPR și a Legii 190/2018 de aplicare a GDPR în România...


Angajat dintr-un service auto condamnat la șase luni de închisoare cu executare, pentru utilizarea datelor personale ilegal și nerespectare GDPR

Un angajat care activa în industria auto, mai exact lucra într-un service auto, a fost condamnat la șase luni de închisoare cu executare pentru că a încălcat regimul datelor cu cara...


OFICIAL: Clarificări referitoare la sesizarea primită de ANSPDCP în cazul Rise Project

Având în vedere informațiile și articolele apărute în spațiul public referitoare la sesizarea primită de ANSPDCP în cazul Rise Project, precizăm următoarele: Ca urmare a sesiză...


Șefa ANSPDCP nu pricepe legislația: a înțeles „sau” din legea privind GDPR ca „și”, apoi a năvălit peste Rise Project

NSPDCP a emis niște așa zise clarificări referitoare la sesizarea primită de ANSPDCP în cazul Rise Project. Astfel suspecta de corupție Ancuța Opre susține că : „În ceea ce prive...




Stirile ProTV: Firmele, obligate să protejeze datele personale ale românilor. Amenzile sunt uriaşe
iLikeIT:
Cum ne putem proteja datele persoanele
Antena1:
Românii, imprudenți cu datele personale
 
 
Curs DPO Cluj napoca
Cursuri DPO Cluj napoca
Cursuri Ofiter protectia datelor Cluj napoca
Curs formare DPO Cluj napoca
Curs acreditate DPO Cluj napoca

Privacy Policy